Blåbär till lunch

Gick upp 06.30 i morses, usch usch. Åkte med Kristian till jobbet, sen tog jag bilnycklarna och körde tillbaka till Okome för att sova någrar timmar till. Kristian ska nämligen ha sin jobbe bil några dagar, men han behövde ju komma till jobbet.

Sen gick jag upp vid 10 tiden, fixade och käkade frukost. Vid kvart i 11 åkte jag neråt. Tänkte svänga inom Harplinge och lämna mina grejer men det var ingen hemma så jag fick bli tidigt till jobbet.
Började 11.30 ist för 12.00. Lite extra pengar.

Gunnel och Morfar har varit och hälsat på, dom hade lite post att lämna. Och så hade dom köpt lite grejer till mig på höganäs. Dom är snälla. Tack tack tack.
Fick även en skål med blåbär och en påse med bebistomatar. GOTT! Och så som jag glufsar i mig lär jag knappaste behöva lunch idag.

När dom hade gott sa Jessica att hon kände igen dem, det visade sig att hennes morfar /farfar var släkt med min gammel farfar Tuve.
Hon undrade vem som var min mamma, när jag vsarade Marie så sa hon " Jaa, det ser jag juh". Jaha, där ser man. Världen är liten...Det var nog tur att hon aldrig han säga nått till morfar för då hade dom nog stått och pratat släkt än, haha. Morfar favortiämne.

2½ timme kvar, sen ska jag med Brolle till IKEA.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0