Dagen

Vaknade tidigt i morses av att en blöt Lester kröp ner i sängen, Mmm eller inte.
Gick upp kvar över 7 och började fixa mig, lyckades få ner lite frukost trots att magen inte var min bästa vän för stunden.

08.20 var på på plats på Ge-kås, på vägen in blev jag stoppad av en kvinna som ville att jag skulle ta kort på när hon och hennes kompis stod utanför. Haha, det finns knasigt folk.
Gick till kundtjänsten och väntade. Vid det laget var min mage min värsta fiende.
Tillslut kom en dam som hette Anett som jag fick följa med upp till ett kontor. interjuven gick finfint, kändes det som iaf.
Hon verkade gilla att jag kunde kassa och hade ett års arbetserfarenhet. Och eftersom jag var en hästtjej så antog hon att jag var i god form. Hon var ganska duktig på att prata på så jag fick inte så mycket sagt, men varje chans jag fick tog jag till att beretta något posetivt om mig och mina erfarenheter. Det messta hade hon ju redan på papper från mitt cv.
Dom ska höra av sig om 2-3 veckor. Hoppas hoppas hoppas!

Var hemma vid 9 igen, Lester och jag la oss på sängen och sov i 2 timmar. Vi var trötta.

Vid halv 1 plockde jag upp Nena i Falkenberg så brummade vi ner till Plönninge. Först tog vi ett vara på Fjellare och hälsade på hästarna och lärana där. Riktigt trevligt. Jöns-olof blev riktigt glad att se oss.
Lagom till fikan åke vi ner till skolan och tog varsin chokladboll i matsalen. Sen gick vi upp till lärarrummet och hälsade på alla där.
Det tog en lite stund inna Rolf fattade att vi inte gick där längre, haha. Det kan inte vara lätt att hålla koll på alla elever.

Sen åkte vi till hästaffären i Slöinge, bara för att fördriva tiden. Pratade en stund med den trevliga tanten som jobbade där. Se åkte till till Falkenbergsortens ryttar förening och kollade in stallen och hästarna där. Mest bara för att ingen av oss hade vart där innan.

Så det var en riktigt trevlig eftermiddag med Nena. Och som sagt, hoppas hoppas hoppas!

Kommentarer
Postat av: lisette

jag ska hålla tummarna för att du får jobbet :) du och Nena får fasen ta och komma på kräftskiva te helgen!

2009-08-26 @ 21:40:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0