Besök

Är trött, jag har haft fullt upp sedan i torsdag.

Först så i torsdags så var det jobb 12.16-20.00. När jag kom hem så var det lite avskedskalas för Kristian som flyttade hem till Tyskland i lördags. Så det blev en ganska så lång dag kan man säga.

Sen i fredags så jobbade jag till 16.14 sen åkte jag raka vägen in till Paris för att träffa Victoria pch Niklas som varit här och turistat. Vi käkade på en trevlig resturang och hade det jätte trevligt. Var hemma vid 12tiden.

I lördags började jag jobba 07.00 vilket innebar att jag slutade 14.44. Tog tåget nästan raka vägen till Paris. Blev en två timmars omväg med buss och annat tåg eftersom det varit en olycka på spåret. Hade väldig tur som träffade Stephen och hans kompis på perongen för jag hade aldrig hittat in till Paris från där tåget stannade.
Väl inne i Paris så hade jag ytterligare en väldigt trevlig kväll med Victoria och Niklas och var ännu en gång hemma vid 12tiden.

Igår började jag jobba 07.30 och slutade 15.14. Då gick jag in till parken och mötte upp Victoria och Nilkas som tidigare under dagen varit inne i Studios efter att ha köpt biljetter av mig i kassan. Vi kollade på Tarzan showen, käkade, sprang runt lite och kollade på paraden. Dagen avslutades med en öl på sprtbaren i Disnet Village.
Jag var faktiskt hemma redan vid 22.45 så jämnfört med övriga dagar så var jag i säng tidigt.

Har varit superkul att får träffa Victoria och Niklas.
 
I väntan på paraden igår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0