Helgen i Svarttjärn

Vaknade vid 10tiden på lördagen. Lester tyckte det var dags att han skulle få gå ut. Det fick han.

Kristian och jag slappade mest hela förmiddagen. Jag gjorde ett litet ryck med dammsugaren och Kristian körde lite med trimmern.


Kristian fixar till uppfarten

Kl 14.00 var vi bjudna på lunch hos Farbror Jan. Det var trevligt. även Farfar var bjuden så vi fick träffa honom med. Vi blev kvar där till 17.00 tiden då vi gick hem och vilade lite innan vi åkte och plockade upp Malin och Jester vid 18.30 för att åka in till Bengtsfors och käka pizza.

Efter pizzan bastade vi nere hos Alf, då var man så illa tvungen att ta sig ett dopp i Svärdlång. Lite väl kallt var det men efter att ha suttit i bastun så gick det an.

Dagens avslutade med filmmmys efter lite omkoppling av diverse sladdar.

Igår blev det lite mer sovmorgon. Jag körde lite trimmer, lyckades få en liten sten uppslungad på min läpp. Det gjorde ont och jag fick ett litet sår, men så värst farligt var det inte. Farligt att köra trimmer... Men Pappa blir nog glad när han ser resultatet!


Jag med trimmern


Tog en liten gospaus

På eftermiddagen gick vi bort till Julia, låg lite i solen och blev bjudna på mat. Väldigt trevligt! Ett dopp i Tjärnet han vi oxå med. Tur det, vad är en sommar i Svarttjärn utan dopp i Tjärnet?!


Mucken var oxå med och myste i solen på Smedkul

Sen på kvällen bjöd Farbror Klas på mat. Malin och Jesper var oxå med. Lena letate upp några knepiga puzzelkubar som vi sysselsatte oss med en längre stund och sen fick Kristian en guidad tur på sågen.

Innan det var läggdax blev det lite mera städning samt packning. Eftersom vi egentligen var för pigga för att sova så låg vi pch spanade efter djur genom sovrumsfönstret (vi sov på Fredriks rum), tyvärr så såg vi bara några mygg...

Lester har varit super duktig hela helgen och hållt sig nära Ulvåsa hela tiden och kommit in varje gång vi ropat på honom. Min lilla lesterkatt är bäst!


Lesters favoritplats på Ulvåsa: TRAPPAN!

Är otroligt glad att jag han komma upp till Svarttjärn iaf en gång under sommaren! Och att nästan alla var hemma så man kunde träffas. Och tack till Mamma och Pappa som låter oss bo på Ulvåsa!

Kommentarer
Postat av: Marie Leander

Kul att höra att ni haft det bra på Ulvåsa. Tack för att ni kört timmern. Stenar på läppen slipper man om man har på sig visiret. Inte så kul om stenen hamnat i ögat istället.

Lillpisen har blivit glad igen.

Kram

2011-06-28 @ 06:21:38
URL: http://www.marieleander.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0