Skillnaden melllan 30min och 2timmar

Jobbat 8.00-15.44 idag.
Satt i kassa 7 med trevligt folk.

De senaste dagarna har det kommit fler gäster än väntat så idag hade de fyllt alla kassorna med personal, tråkigt bara att det inte vara mycket folk alls som ville köpa biljetter idag.
Så efter några få transaktioner så tyckte Alex att två av oss i kassan kunde gå och hjälpa de andra vid ingången i 25-30min. Visst, det är ju inget problem tänkte jag. Bara det att när jag tänkte gå tillbaka till kassan så får jag order av Alex Z att stå kvar vid ingånen tills någon säger motsatsen, så där blev jag kvar. Ett tag stod jag helt själv vid mittingången med en halvt fungerand biljettläsare, jag hade väldigt god lust att bara skrika något fult och sedan gå därifrån men jag stannade snällt kvar och tillsut så fick jag hjälp och 2 timmar senare fick jag gå på lunch.

Alltså jag har inget emot att stå vid ingånen, men när jag hade kunnat välja att sitta kvar i kassan i lugn och ro men ändå går ut för att HJÄLPA mina kollegor och istället blir lämnad själv på den mest använda ingången så blir är det svårt att hålla humöret uppe! Och biljettläsaren som fungerade 1 gång av 5 hjälpte inte...

Var inte sen med att konfontrera Alex när jag sprang på honom på lunchen, stackarn såg helt förskräckt ut när jag berättade att jag blivit kvar i 2 timmar i stället för 30min. Han bad om ursäkt flera gånger och var verkligen jätte ledsen över det, han hade verkligen menat att jag bara skulle ha stannat i 30min.
När jag sen träffade Alex Z igen så sa jag till henne att vad Alex hade sagt till mig, alltså att jag inte skulle stannat längre utan gått tillbaka till kassan, till svar fick jag "men varför sa du inte det då?". Ja kanske för att jag inte vill ifråga sätta en order utan utgår ifrån att mina XP har koll på vad de ger för order till alla.

Jaja, hade iaf världshistoriens lättaste kassaräkning, två 20 lappar och en 50 lapp, det går snabbt att räkna. Plus lite kort betalningar och kuponger och grejer. De andra i kassan, de som inte varit ute i 2 timmar, hade fått in typ 4-5 gånger så mycket pengar som jag. Haha.
Eftermiddagen var ganska så soft så jag blev på bra humör igen och alla förvillande order är förlåtna.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0