Tillbaka i Paris

Resan mot Paris började 04.50 i morses då vi körde från Ulvåsa.
Allt gick fint hela vägen, var framme på flygplatsen tidigare än väntat så vi satt kvar i bilen en stund så att Lester inte skulle sitta där ensem.
Vid 8 tiden pussade jag hejdå till Kristian och Lester och gick in på flygplatsen. Åt en fralla i väntan på boarding och även denna flygresa gick fint och landade tidigare än väntat.

Visste att det skulle vara varmt i Paris men fick en liten chock, ca 35grade, inte skoj enligt mig.
Tog flygbussen in till Paris och sedan hoppade jag på tunnelbanan. Istället för att byta till RER vid triumfbågen så gick jag upp på Champs Elysee och käkade på Donken samt köpte en födelsedagspresten till min tyska lägenhetskompis som fyllde år igår.

Sen hoppade jag på RER A och åkte hemmåt, behövde inte vänta så länge på bussen och var hemma vid 16tiden. Då var jag helt genomsvettig!

Har packat upp och fixat lite på datorn. Sitter i soffan endast iklädd mini-shorts och bikiniöverdel, svettas ändå. USCH på denna värmen!

Väntar på att Kristina ska komma hem så att hon kan få sen present och senare ikväll så jag på fest i nått av grannhusen här på Boiserie med Madeleine.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0