En bra dag

Tisdagen började med att Kristian tvingade med mig in till stan. Vilket var tur för utan mig hade han inte hittat till doktorn. Kristian skulle träffa soktorn för att få papper på att han är frisk nog att ta lastbilskort.
När doktorn skrivitpå att Kristian är frisk sprang jag in på jobbet och hämtade mitt schema. Sedan sprang vi vidare till Länsstyrelsen så kristian kunde lämna in alla papper. Sist gick vi in på apoteket och köpte avmaskningsmedel till Lester.

När vi var tillbaka i Haverdal åkte kristian till skolan. Jag ringde några viktiga telefonsamtal och fixade lite annat.

På eftermiddan åkte vi hem till Emma&Ada, satt där och tjadade en stund innan vi åkte allihopa till Falkenberg och handlademat.

Sedan var det direkt hem för att byta om till ridkläder och åka till stallet.
Red Babben för första gången, men absolut inte för den sista, gillade honom jätte mycket.
Det var hoppning på schmat och som vanligt i min grupp kan hopplektionerna gå ganska vill till. Fast vi blev alla lite besvikna och enormt inponerade när Emelie hoppade Choic som om hon inte hade gjort annat i sitt liv. Vi andra har ju bara flygitmed när Choic har studsatrunt. Men inte Emelie inte.
För mig och Babben gick det toppen, vi hoppade en liten bana på 4 hinder, första vändan gick bra men lite för lågt tempo. Andra rundan var helt perfekt! Är nästan lite sur över att det inte var någon annan där som såg mig.
Tredje rundan gick bra tills jag blev osäker på hinder 3 och Babben vägrade.När ridningen var avklarad åkte jag hem och lagade spagetti med köttfärsås, gott gott.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0