Polis

Jobbet igår gick bra, var rätt mycket folk ute. En hel del jobbigt folk men inget som vi i kassan inte kunde redaut.

På vägen hem blev upptäckte jag att jag hade en polisbil bakom mig. De första jag gjorde var att tänka igenom så jag inte hade gjort något dumt medan jag hade kört, kunde inte komma på att jag skulle brytit mot någon regel och körde vidare. Helt plötsligt började polisbilen tjuta och blinka, behöver jag berätta att jag fick panik?
Stannade iaf vi vägkanten och poiserna stannade brevid mig. Det visade sig att jag inte hade gort något dumt utan dom ville bara kolla om jag var nykter, det var jag ju såklart så det var lungt. Fick även visa mitt förarbevis och förklara att det var min moped som stod på pappa men på en adress i Bengstfors. Tror dom hade kollat upp regg numret när dom låg bakom mig och tyckte det var lite konstig att den var skriven i Begtsfors.

Jag fick köra vidare hem. Det var nog första gången på länge jag körde till och från jobbet utan att frysa det minsta, sköönt!

Kommentarer
Postat av: HP

De e inge vidare att titta i backspegeln och se att där ligger en snut bakom, speciellt när man VET att man kört olagligt..!

Ska A-L-D-R-I-G N-Å-G-O-N-S-I-N köra för fort igen...

2009-05-02 @ 13:19:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0