Israicing

Tänka att lördagen är den dan denna veckan som vi gott upp tidigast. Knasigt. Halv 9 gick vi upp för att åka hem till Ada. Hoppa in i hans bil, åka hem till Olof och därifrån åka till Fegen.

I Fegen var det Israicing på Fegensjön. Ganska seriöst anordnat för dom hade plogat små banor på isen. Visserligen var det inte alla som höll sig på banorna. Det var sjukt kul att åka med Ada när han sladde runder på isen.

När vi inte satt i Adas 740 så stod vi på en ö och värmde oss vid elden, det var rätt mycket folk där och jag kände typ 4av dem förutom Ada och kristian. I ca 3-4 timmar växlade vi mellan att sladda runt och stå och frysa.

Sedan åkte vi till Sjönevadsjön och sladde runt där. Förutom Olof och kajan var det bara okänt folk där och det var inte organiserat för 5öre så det var inte alla lika kul.

Så vi åkte och handlade lite mat som Krsitian och Ada lagade till hemma hos Ada medans jag sov på soffan. Detta innebar att jag fick den stora äran att diska.
Efter maten kollade vi på tv en stund innan vi tackade för maten och åkte vidare till Harplinge där Kristian satte in det nya låset. Så nu kan jag köra med min moppe igen.

Med nytt lås på moppen kände jag mig reda att köra till jobbet inatt... Ända fram tills det började ösa ner snö och blås som sjutton!
Efter att ha pratat med Allan, studerat vädret samt haft en lång diskution med Fredrik, kristian och Helle kom jag fram till att jag inte vill köra i detta väder.
Vi åkte hem så jag kunde kolla på Mctime om det kanske var någon av dem som jobbade som bodde på samma håll som jag med icke. Så jag ringde till jobbet och sa att jag inte kan komma helt enkelt. Ted blev lite ledsen på mig men han förstod ändå att jag inte kunde komma.

Känner mig otroligt dum som inte kan ta mig till (eller snarare hem från) jobbet pga vädret... Efter att ha pratat med Ted kände jag mig som värsta svikaren som inte kan komma. Inte kul alls.

Så nu blir den en lugn hemmakväll i soffan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0