Lång dag

Även idag ville Lester följa med till jobbet, min myskatt.

Började jobba kl 11.00 gick fintfint, hela dagen bara flöt på. Nya tjejen jobba idag med så blev att jag fick hjälpa henne lite. Vid 5 tiden när nästan all personal var utbytt utom jag blev det väldigt mycket flumm. Undrar vad kunderna tänkte om oss igentligen.

Kl 20.00 tvingade Karin mig att sluta, haha. Tyckte det kändes onödigt att sluta jobba när min buss inte skulle gå förens om 50min. Men jag satt på kontoret och pratade med Karin en stund sedan satt jag och pratade med Michel som hade rast. Michel pratar inte svenska men det gick finfint att ha en normal konvercation på engalska.

Sen var det dax att hoppa på bussen, det var inte problem. Problem var att jag inte visste var jag skulle hoppa av(!?). Men när jag satt där och funderade på om jag kanske skulle hoppa av snart. Så såg jag att nästa hållplats hette Harplingevägen, kan ju inte vara fel! Så jag hoppade av och sekunden efter att bussen åkt kom Kristian. Helt perfekt.

Vi åkte till harplinge eftsom Kristian ville fortsätta hjälpa Fredrik.

På vägen hem vid halv 11 berättade krsitian att Lester hade varit ute sedan kl 9 i morses. Så vi blev inte helt förvånade när Lester sprang och mötte oss vid bilen. Gosekatt.
När vi skulle gå in hörde vi något springa i trädgården, när vi tittade så var det ett rådjur som hade stodd och smaskat på gräsmattan. Var ju inte direkt första gången jag såg ett rådjur men tror inte jag sett ett på så näre håll innan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0