Jag vill bara till Åmål

Var uppe vid 20 i 9 idag, fixa, packa, käka frukost och åka till stationen.
I vanligt ordning så fungerade inte biljettaumtomaten. I vanlig ordning var tåget fullproppat och i vanligt ordning blev det försenat.
Var 55 min sena till Göteborg. Vilket innebar att jag missade min buss, gjorde ett försök och sprang bort men det fanns ingen buss som väntade på mig.

Eftersom jag hade bokat mina biljetter vis SJ så gick jag till deras kontor. Fick vänta i ca 10 innan det blev min tur, bara för att höra att SJ inte har hand om Öresundstågen eller bussarna så jag får gå till Västtrafik.
På Västtrafik fick jag vänta i ca15min bara för att få en brochur om hur jag ansöker om ersättning vid försening. När jag sa att jag sket i vilket bara jag kom till Åmål så visade det sig att dom kunde inte heller göra något, det är Swebuss som har hand om det.
Men tjejen på Swebuss förklarade snäll att den bussen jag missat var den sista till Åmål idag. (Jag trodde jag skulle dö!)
Hon märkte att jag var ganska så desperat och tipsade mig om ett annat bussbolag som eventuelt kunde ha resor rill Åmål.
Och äntligen vänte min tur, jag kom precis i tid till deras Karlstadsbuss som går vis Åmål. Gud så glad jag blev. Var visserligen ashungrig men lyckades koppla bort det med bra radio i öronrn.

Kom fram till Åmål. Mamma och jag käkade pizza, handlade, köpte glass och begav oss sedan till Svartto.
Jag sprang bort till Julia det första jag gjorde, så fick äntligen fick gå våran efterlängtade promenad. Inte mycket är bättre än en promenad till Skifors med Julia.

Nu på kvällen hara vi möblerat om lite, så nu har lillebror och jag varsit rum, weho!
Kristina är här (pappas kusin), det är trevligt. Satt ute med det vuxna innan men tröttnade på dom nu. Vi drack fruzen margaritha (stavas) gott gott.
Men nu ska hon gå hem, och jags ska sova.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0