Clear round

Var i stallet vid halv 6, det visade sig att Pendenc gick på lektion och att han dessutom skulle gå klassen innan mig. Så jag sprang runt med Mimmi och kollade lite på framhoppningen och de första klasserna.

När det väl var min tur var det bara att börja trava, eftersom han nyligen hade gått en klass var han redan uppvärmd. Lite galopp som inte känndes hundra men fick duga med tanke på att jag skulle inte i ridhuset om 5 min. 2 språng över hinder, ett mini kryss och en oxer på 80cm.

Väl inne på banan var det bara att tänka igenom banan en sista gång samt hoppa hinder numer 1. Hade två som startade innan mig så han tänka igenom banan yttligare lite. Det är konstigt att ett 80cm hinder kan växa så mycket från träningen till tävlingen, förstår inte?

När det väl var min tur satsade jag gärnet! När man rider Pendenc gäller det att driva, så jag drev på som fan. Och precis som jag hade räknat med hoppade han galant över hindrena. Och mellan hindrena hade vi bara fel galopp en gång, resten gick gallant! Jag komihåg banan och det blev en ganska snabb och felfri runda. Jag är sjut stolt över mig själv!

Förhoppningsvis kommer det bilder snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0