Halkan

Okej, trodde folk skulle förstå att inget var fel när man skiver :är ganska nöjd och glad för att ha blivit dödsförklarade ca 5 gånger och legat upp och ner i en bil på en förmiddag, haha. På facebook. Tror folk verkligen jag hade skrivit det där om det hade hänt något på riktigt? Och vem hade skrivit "haha" om någont sådant hade hänt? Nää, nu tycker jag vissa är lite för seriösa. Men tack för att ni bryr er. Det är ju trevligt att veta att folk inte skiter i en om något skulle hända.

Och för dem som fortfarande inte har förstått: jag har kört halkbanan idag!
Som sagt, vid iaf 5 tillfällen hade jag dött om det hade varit ute på en riktig väg med mötande trafik. Men det var jag inte ensam om. Hade det varit på riktigt hade vi dött hela högen. Men efter att ha dött 5 gånger sänka jag farten så både jag, dockan och älgen överlevde. Wehi.
Vi fick även brova på att känna hur det känns att kroka i gångfart. Blev ganska rädd av hur hårt man stannade fasten det gick så långsamt. Och så fick vi prova att sitta i en upp och ner vänd bil. Det var rolig, fast man var lite skakig efteråt.

Synd bara att min näsa och hals inte dog på riktigt, för det förtjänar dom just nu. Varför blir man förskyld på våren?

Kommentarer
Postat av: Malin

ja, det var dumt att så många gick på det alltså, och att jag var en av dem.

Jag vill också köra halkan! det verkaar ju dretkul! lyckans ost!

Man blir förkyld på våren för att man intalar sig att det är sommarvarmt och tar på sig för lite kläder. eller pga allergi, men då är det ingen förkylning. Det sa i alla fall Kattilatt till mig. Hon har oftast rätt.

2009-05-15 @ 14:10:07
URL: http://malinleander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0