Jobbelijobb

Sitter på golfklubben, det är ganska dött här. Dels för att det är dåligt väder och dels för att det är en liten tävling. Kanske blir mer att göra i eftermiddag? Hoppas.
Har iaf svarat lite i telefon, har tyvär bara kunnat hjälpa en av dem som ringt. Dom andra får ringa i morron när någon som här bättre koll än jag är här. Det enda jag kan är att boka tider och ta betalt typ. Men det kommer man ganska långt på med i dethär jobbet, vilket är tur för mig.

Minn IKEA kasse som jag har som skydd över moppen har blåst bort, kan inte hitta det, lite jobbigt. Hoppas på att Karin kan ha någon liknande liggande någonstans i Okome som jag kan låna.

Och fästing medlet funkar nog på Lester, för igår kväll var det en fästing som kröp på min arm, äckligt äckligt ÄCKLIGT! Jag gillar inte fästingar, dom är bara onda och meningslösa. Jag har till och med frågat mina kära biologilärare från Plönnine (Lasse) vad en fästings liv går ut på, fick till svar "att föröka sig". Jaa, men till vilken nytta?!

Efter jobbet ska jag hämta Milton på dagiset, ska blir spännande att se om han vill följa med mig hem eller om han kommer strejka tills hans Mamma kommer eller något.

Nu ska jag läsa vidare bland bloggarna på 1000apor och hoppas på att någon kommer och behöver hjälp med någont så jag kan känna att jag behövs lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0