Snart så

Min körlärare är väldigt nöjd med mig och pressar mig nu väldigt mycket så jag ska bli klar med körkortet. Vilket är bra, dels så betyder det ju att han tycker jag snart är redo, och dels behöver jag någon som pressar mig lite (fasten jag tycker det är otroligt tjatigt).
Idag körde vi efter skyltar, det var lite små jobbigt att följa skyltarna eftersom jag visste var jag skulle ändå. Men men.

Igår var det hoppning, jag fick min vilja igenom och hoppade Pendenc. Men som vanligt tog det en stund för mig att våga driva fram honom ordentligt, så det var inte förens den sista rundan som det gick bra. Vilket gjorde att jag ville hoppa mera och frågade Malin när nästa clear round var. Den är på fredag, så på fredag ska Pendenc och jag hoppa 80cm på clear rounden. Ska bli roligt som tusan, jobbigt bara att jag inte har Antonia här som kan peppa mig. Får väl försöka påminna mig själv att jag måste driva driva driva!


Pendenc och jag innan lektionen

När jag var inne i stan innan idag köpte jag fästing medel till Lester. Så nu ska han bli fästing fri (hoppas jag). Hittade visserligen en fästing precis efter att han hade fått medlet på sig, men som sagt, det borde vara den sista på ett tag nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0