Tavla

Jag och malin är konstnärer, vi målar en fin tavla, den är fin. Nu ska vi bara lägga till lite gröna bollar sen är den färdig.

Btw så gick resan bra.

Redo att resa

Har gått upp, duschat, fixat mig, käkat frukost och kollat igenom packningen en gång till.

Nu ska jag bara vänta på Karin som ska köra mig till tåget. Sen blir det 4½ timmars tågresa till Linköping. Sen ska jag leka med kusin Malin i 4 dagar!!!


Julpynt

Åh, nu har jag röjt och dammsugit, bytt gardiner i köket, ställt fram 2 advensstakar och lagt nya fina dukar på borden.

Det är mysigt med första advent.

Har även packat inteför i morgon. Var i Ullared och hämtade ut min biljetter och köpte lite gott att ha på resan. Köpte även ett 10-pack piroger så Kristian ska överleva medans jag är borta.

Nu ska jag kolla igenom packningen så jag har med mig allt och sedan fixa mina naglar. Gossip Girl om en timme!

Biljett bokad

Så, nu har jag bokat min biljett till Linköping, bokade via internet och sket i mina ersättnings pengar från Öresundstågen, får utnyttja dom en annan dag.

Har även varit duktig och betalt räkningar. Nu ska jag packa och sedan städa lite hade jag tänkt.


Julbord på Wild West

Efter jobbet var det att snabbt hoppa i duschen och sedan byta om för att åka ner till Halmstad.
Johan och Nena har varit vänliga och bjudit med oss på julbord på Wild West Steakhouse.
Förutom Kristian, Johan, Nena och jag så var även Johans kompisar Lars och Pelle med.

Vi åt tills vi nästan sprack, sedan åt vi lite efterrätt. Allt som stod på borden var GOTT GOTT GOTT!
Trevligt hade vi med. Underhållningen var inte den bästa, men underhållande.

Johan och Kristian

Nena


Nena, Lars och Pelle

Efter maten åkt vi hem till Johan och satt där och tjötade tills vi nästan somnade. Treevligt.


Kö och ovanligt arbetsuppgifter

Igår var det fullt upp på jobbet. Det var mycket folk på våran avdelning redan 10min efter öppning. Men det var bara att knuffas runt bland kunderna och göra sitt bästa för att få plockat upp varorna.

Det var kö typ hela dagen, lång kö var det oxå. När jag gick hem kl 4 var det fortfarande kö, stackars människor säger jag bara, för vi stänger kl 5.

Men innan jag gick hem han jag med en lite ovanlig arbetsuppgift. Det kom fram en äldre farbror till mig och frågade om jag kunde hjälpa honom med en sak. Han hade glömt ta sina ögondroppar och behövde lite hjälp med att ta dem. Snäll som jag är ställde jag upp, så han tog av sig sina glasögen och tittade uppåt medans jag droppade i några droppar i hans ena öga.
Han blev väldigt tacksam för hjälpen och jag kändes mig ganska nöjd med mig själv.


Komplicerade tåg

ÅÅHHH! Jag hatar allt som har med tåg att göra mer och mer för varje dag.

Gick in på pressbyron efter jobbet för att boka biljetter där. Är nämligen tvungen att göra det om jag vi kunna utnyttja min ersättning som jag fick av Öresundstågen i sommras.
Och visst kunde man boka biljetter där, men endast via SJ. Så eftersom jag ska åka med öresundstågen till Göteborg först så måste jag åka in till Falkenberg för att kunna boka biljett.

Varför göra det så komplicerat. Innan kunde man boka även Öresundståg på Pressbyron, men nu hade dom slutat med det.

Känns lagom lönt att åka till Falkenberg bara för att köpa en biljett. ÅÅHHH!

Funderar på att boka via internet iaf och hoppas på att jag ska åka tåg snart igen så jag kna få utnyttja min rabatt. Blä på alla tåg.

Jobb

Jobbat 7-4. Har flytit på otroligt bra, har blivit så van vid att gå hem sent så dte kändes nästan konstigt att gå hem 4.
En annan grej som förgyllde dagen lite var att Gekås bjuder alla anställda på bio biljetter eftersom vi slagit rekord, igen! Så nu ska jag försöka tvinga med Kristian på bio, lär gå sådär.


Vi klarade oss undan regnet

Trots spöregn var jag så illa tvungen att åka till stallet.

När allt i stallet var fixat och jag skulle hämta Lina i hagen så slutade det regna, och det var uppehåll under hela tiden vi var ute. Så det var inte så illa planerat iaf, haha.
Lina var rätt pigg och frammåt. Så vi hade det ganska kul ute i skogen. Hon är fin lilla Lina.

Den lilla kattungen

Den lilla skadade kattungen klarade sig inte. Den hade dött på kvällen. Fortfarande ingen som vet exakt vad som var fel med den.

Vila i frid lilla kattunge.

Dålig planering

Jag bara skojjade innan när jag sa att det inte såg ut att bli nått regn. Nu öser det ner.
Skulle åkt till stallet först som jag hade tänkt från första början, nu måste jag rida i regnet, blää.

Tur att båda Lina och jag har regnkläder iaf.

Bättre väder

Har ont i mina händer, den lilla galna kattungen lyckades rätt bra när han först försökte smita ifrån mig igår.
Ska snart till stallet och kolla till honom/henne(?). Och rida Lina med såklart. Verkar inte vara nått regn idag så kan nog bli en trevlig tur.

Håller på att tvätta med, slängde in lite tvätt ganska nyligen. Så tror jag väntar tills den är klar så hinner jag kasta in en ny innan jag åker till stallet.

Mat borde man ha med, i magen asså.

Shopping

Aningens omotiverad åkte jag bort till Gekås i regnet.
Gick där i ca 2 timmar. Fick med mig det jag hade tänkt. Mest grejer var det nog till Ella, hade ju fått 500kr av Sussane att köpa kläder till Ella för. Tror Ella kommer bli glad.

Fick även fixat några julklappar, men fortfarande många kvar...
Köpte även 2 juldukar, så vi kan få det lite julfint här i huset.

Skadad kattunge

Åkte som sagt till stallet innan. Hade tänkt rida men la ner det projektet när det började regna.
Men mockade och fixade maten iaf.

Sen snackade jag lite med Johan som äger stallet. Medan vi stod och pratade så började den gråa lilla kattungen att jama väldigt högt. Den satt helt ihopkrupen och så väldigt ynklig ut.
Jag gick försiktigt fram imot den, tänkt att den nog skulle springa iväg för den är väldigt folkskygg. Men jag kunde gå ändra fram till den, och till och med plocka upp den. Den rivdes och bets till en början men lugnade väldigt snabbt ner sig.

Jag nöp den lite försiktigt i nackskinnet och konstaterade att den hade väldigt vätskebrist. Sedan satt jag och höll den i min famn i säkert en halvtimme. Det dröjde inte länge innan den började spinna. Men hela tiden så skakade dem och jamade lite då och då.
Johan föreslog att den kanske hade blivit påkörd, så jag kännde igenom alla ben på den men kunde inte känna något konstigt.

Släppte ner den igen, det var ju inget snack om saker att det var något konstigt med den. Den hade väldigt svårt för att gå. Så det känns ganska troligt att den blivit påkörd och skadat nått i kroppen.

Johan skulle ringa sin kompis som jobbar på djursjukhuset. Hoppas hoppas den blir bra.

Den lilla kattungen.


Ridning och shopping på schemat

Hopp, ska stoppa nått i magen och sedan åka bort till Lina. Har lovat Victoria att köra hårt med henne så hon är lugn på lördag då hon skulle köra vagn i Halmstad.

Sen ska jag till Gekås, inte jätte roligt att åka dit när man är ledig men har en del att köpa och har även en liten lista från moster Sussane. Så åker hellre dit idag än att göra det efter jobbet på fredag.

Nu ska jag ha mat...

Pappa

Pratade med pappa igår, han berättade att han ska till sverige den 5e december. Då blev jag glad. Vi kom fram till att det skulle vara smidigt om jag åkte upp till Göteborg och plockade upp honom efter jobbet och sedan kan vi åka upp till Svarttjärn tillsammans.
Hoppas verkligen att inget kommer ivägen för det hade varit super trevligt.

Desing

Åh, har hittat värsta bra tidsfördrivet.
Vero moda har en tävling där man ska designa en klänning. Bryr mig inte så mycket om att vinna men det är roligt att klicka runt bland massa mönster och färger.

http://yourmoda.se

Gjorde denna nyss, nu ska jag göra fler. (Nej jag har inget vettigare för mig.)

Krångliga biljetter

Men oj vad kompliserat det ska vara att hitta en bra tågbiljett till Linköping.

I vanliga fall brukar det gå båda snabbare och vara billigare att åka tåg än att ta bilen. Men mellan Falkenberg och Linköping är det dyrare och tar längre tid med tåg...
Hade ju tänkt ta bilen, min min oroliga föräldrar litar inte på mig som förare och insisterar på att jag ska ta tåget, dom mutar mig till och med med att betala dom extra kostnaderna. Min mamma och pappa är snälla och omtänksamma.

Så nu ska jag altså försöka ta mig upp till Linköping så snabbt och smidigt så möjligt. Det går sådär tycker jag. Det gör det inte heller lättare att jag först måste ta mig till tågstationen i Falkenberg, hallå! jag bor i Okome, det krävs ju timmar av planering bara att räkna ut vilka bussar man ska ta för att vara där i tid...

Funderar på att fjäska lite för Karin och få skjuts till stationen, skulle underlätta en del.

Annars så  lutar det mest åt att jag tar tåget 09.19 och är framme 13.53. Det är 2 byten på vägen och kostar 527kr. För dom pengarna hade jag tagit mig både fram och tillbaka med bil. Och biljetterna hem kostar ju lika mycket. Men pengarna är ju inte så stor problem nu eftersom jag har snälla föräldrar. Vill mest bara vis hur dyrt det är. Det hade dessutom tagit en timme mindre med bil (enligt eniro.se).

Just nu är jag väldigt sur både på SJ och Hallandstrafiken, som vanligt med andra ord...

Långpromenad

Nu ligger Teddy och sover brevid mig i soffan. Han är antagligen helt slut.

Först gick vi bort till Krsitians mamma Karin och fikade. Sedan gick vi ut alla tre på en lång promenad. Tror vi var ute en halvtimme-45min nånting. Blöta blev vi oxå.
Men det var en trevligt promenad.

Snart kommer Madde och hämtar honom, då blir nog Lester glad...

En vecka kvar

Åh, idag är det bara en vecka kvar tills jag åker till Linköping och hälsar på kusin Malin. Weho! Längtar...

  

MALIN


Lester tid

Det började regna, så Lester ville komma in igen.

Har stängt in Teddy i sin bur så jag kna ha lite "Lester tid". Något Lester uppskattar väldigt mycket.
Men Teddy ska inte behöva sittta instängd länge, snart ska vi ut på promenad.

En galning på besök

Kl 8 i morses anlände en lite galen krabat till lägenheten. Lilla Teddy, Maddes hund var helt sjövild när han kom och har inte gjort annat än att springa runt som en galning och bita sönder Lester leksaker.

Lester är inte så förtjust i Teddy och har gått ut på långpromenad för att slippa honom.

I eftermiddag ska Teddy och jag gå ut och gå med Karin.


Galningen i egen hög person.

Helgen

Har haft fullt upp i helgen, mest jobb.

Fredags jobbade jag 11-20. Var trött när jag kom hem som låg halv deckad på soffan till kl 11 då jag släpade bort mig till sängen
Lördags jobbade jag 8-17, mycket folk. Efter jobbet var det brottom hem till Madde för att käka pizza som Jon snällt nog bjöd oss på. Sen åkte vi hem till Lidna och ssatt och tjötade med henne och Cina hela kvällen. Mycket trevligt.
Idag, jobb 8-17.30, hade stägningen, lagom kul men gick fint.

Nu, snart Gossip Girl sen typ sova.

I morgon hundvakt åt lilla Teddy.

Årets lussekatt?

Har anmäl Lester till årets lussekatt på Hallandsnyheter (hn.se). Håll tummarna för att han blir utvald som finalist!

Skickade in denna bilden på honom.Usch och Blä

Jag har blivit snorigare igen, det regnar, det är kallt, jag har massor av tvätt att tvätta och massa att städa.

Ingen rolig dag.

Bortblåst

Hjälpt vad det har blåst idag. Iaf i Harplinge. Här i Okome har det tydligen bara regnat.
Men shit, trodde seriöst hela huset skulel blåsa bort när jag satt inne hos Helle.
Kom knappt in i bilen när jag skulle hem heller, blåste höll liksom för bildörren.

Men förutom det har det varit en trevlig dag. Inte helt oväntat så spenderades största delen av tiden i soffan.

Beställde pizza påvägen hem som jag plockade upp i Vessige, mums mums.


Regn och rusk

Usch usch, det bara öser ner regn. Är glad att jag inte har någon utomhus aktivitet planerad idag. Tycker lite synd om dom små dagisbarnen som springer runt med 70 lager kläder på sig. Dom kan ju knappt röra sig, haha. Men söta är dom.

Blir till att åka ner till Harplinge och leka med Helle idag. SKulle gissa att vi mest kommer att glo på tv, haha.

Måste komma på bått sätt att lura ut Lester med. För annars kommer han vara hemsk att ha och göra med ikväll. Hmm.

Hitta på något annat

Nähä, dom hade visst fullt upp i Harplinge idag. Får bli till att åka dit i morgon ist.
Så vad ska jag göra nu?

Kan ju åka och handla, så får jag gjort nått vettigt för första gången på några dagar.

Oups

Råkade sova lite längre än planerat idag, min radioklocka går igång kl 9 varje morgon. Men lyckades tydligen sova igenom en hel timmes radio idag och vaknade inte förens 11.

Jaja, nu är jag uppe. Funderar på att åka till Harplinge, det var ju lite flummigt när vi var där i lördags. Ska bara få tag i Helle och kolla så dom är hemma.

Känner mig förövrigt bättre idag, inte lika snorig, inte ont i halsen och ganska mycket piggare.

Lite att se fram imot

Har en del roliga saker att se fram imot ett tag framöver:

-Julbord på Wild West steakhouse i Halmstad med Nena och Johan m flera
-Resa till Linköping och leka med kusin Malin
-Patrik och Linus 20års kalas
-Julmidda hos Morfar och Gunnel
-Resa till Houston

En mindre rolig sak är att jag bara har 6 pass kvar på Gekås...

Mera önskelista

OJoj, glömde en sak på min önskelista!

-Plattång
-Dammsugare
-Fritös

-Atlas /kartbok

-How I met your mother box
-Scrubs box säsong 7 -
-Gossip Girl box
-Wallander filmer : Tjuven, Cellisten, Prästen
-Andra bra filmer...

-Prenumeration på tidningen Cosmopolitan
-Prenumeration på tidningen Ridsport

-Presentkort på H&M, Gina Trico, Vero Moda osv


Snorar vidare

Fortfarande snorig, lite krasslig i halsen och känner mig allmänt bläää.

Men idag spelar det ingen roll, är ledig ändå. Ska inte jobba förens på fredag, tycker jag borde ha blivit frisk fram tills dess?

Försöker få tag på blodcentralen, ska lämna blod i morgon för första gången. Men vill minnas att dom inte gillar förskylda personer (?). Hmm, hoppas dom ringer tillbaka snart.

Nä, nu blir det mat sen fortsätta kolla på Scrubs.

Fel inställning

Var helt inställd på att jobba idag. Gick upp så fort klockan ringde. Gick på toa och fixade mig. Men när jag skulle äta tog det stopp, hela kroppen  bara la av. Halsen som faktiskt varit bra sen i fredags började göra ont igen osv.

Det var bara att ringa till jobbet och berätta att jag inte kommer.

Istället har jag legat på soffan och kollat på Scrubs hela dagen. Vet inte om man blir friskare av det men man blir iaf lite gladare...

Snart Gossip Girl.

Chaffis hela natten

Blev lite hastigt och lustigt fylle chaffis åt Kristian och Ada igår kväll. Dom skulle bara ner till Patrik i Ugglar så de var inte så farligt, skulle inte bli så sent. Nä nä.

Vi hamnade slutligen i Harplinge och Kristian mådde inte bra på hemvägen. Och vi var inte direkt hemme innan 12. Jätte kul när man själv sitter i ett hörn och snyter sig.

Jaja, trevligt att träffa lite folk iaf. Men är lite grinig på Kristian...

Fortfarande hemma och snorar

Jaa, kännde mig inte bättre i morses, så det var bara till att ringa till jobbet och sjukanmäla mig igen. Suck...

Har precis käkat lite och nu ska jag bädda ner mig soffan framför en bra film eller nått.
Kristian är hos sina föräldrar och slacktar gris ist för att vara här och ta hand om mig. Stackars mig.

Sur

Tror ni snön la sig? Nää, det började regna i stället.
Tror ni jag känner mig friskare? Nää. Åh jag vill kunna jobba i morgon, ville inte ligga hemma och vara sjuk.
Tror ni Kristian har diskat? Nää, för precis när han skulle göra det så ringde Leif och förstörde.
Tror ni jag kan baka choklad bollar när all disk ligger i diskhon? Nää, för hälften av allt jag behöver ligger där bland äckel disken.

Blää blää blääääääääääää

Snö hatande katt

Lester gillar inte snö. Hann ville komma in och gömma sig från snön. Det fick han.

På bilden syns det dock inte att det snöar, men det gör det.


Snö!

Jag ser det snöar jag ser det snöar na na na na na.

Inte mycket, baras små små fligon som yrar omkring. Men det är en börjar, det kan komma mer, hoppas hoppas det kommer mer!

Hemma och snorar

Nää, min förskylning ville inte att jag skulle jobba idag. Känner mig aldeses för snorig och för svag för att kunna springa runt med kartonger hela dagen.
Så nu hoppas jag på att kunna friska till idag så jag kan jobba i helgen.

Dagen kommer spänderas här framför datorn och troligtvis en hel del i soffan framför tv-n.

Sjukling

Nu känner jag mig riktigt risig. Trodde jag skulle känna mig pigg och fräsch efter en duch och med mat i magen. Men icke.

Sova en stund på soffan?

Önskelista

OJoj, folk börjar redan tjata om önskelistor till julklapparna, här är min. Kan hända att den blir längre, haha.

-Plattång
-Dammsugare

-Atlas /kartbok

-How I met your mother box
-Scrubs box säsong 7 -
-Gossip Girl box
-Wallander filmer : Tjuven, Cellisten, Prästen

-Prenumeration på tidningen Cosmopolitan
-Prenumeration på tidningen Ridsport

-Presentkort på H&M, Gina Trico, Vero Moda osv( Om någon känner sig väldigt rik och generös så tackar jag ju inte nej till en Dvd spelare och en ny dator)

Snörvel

Blää, nu är jag förskyld på riktigt. Snorar, ont i halsen och lite små ont här och där i resten av kroppen.

Skulle igentligen lekt med Madde idag, men hon vart tvungen att jobba. Kanske lika bra att jag stannar hemma och tar det lungt.

Snörvel snörvel.

Förskylning på g

Jobbat 11-20, har gått finfint. Har haft roligt med Maria.

Börjar bli förskyld, ont i halsen och nyser hela tiden. Vill inte vara sjuk.

Brända bullar

Hopp, nu har Emma och Ada varit här. Ada bjöd in sig själv.
Lyckades bränna en bulle i mikron när jag skulle tina den, ouups. Det var rök i hela lägenheten, Kristian var inte glad på mig.

Sen hänge jag med Emma till stallet och hjälpte henne ta in hästarna. Hittade en ny kompis där, jätte söt katt vid namn Maja (tror jag det var).

När vi kom tillbaka så tyckte jag det var lika bra att bjuda Emma och Ada på mat med. Så jag var duktig och fixade potatisgratäng och kotletter. Dom var lite oroliga att jag skulle bränna det med. Som tur var klarade vi oss utan bränd mat.

Nu är vi ensamma igen. Sängen snart. Jobb i morgon.

Vanvår av hundar

Madde har hitta en inte så rolig sida om stället där om hämtade sin hund Teddy.
Nu har hon snackat med flera personer som har köpte hunder av dessa mäniskor.
Madde har verkligen haft tur som inte haft några problem med Teddy.

http://baksidanavhundvarlden.wordpress.com/2009/01/01/inblick-i-ett-vanvardsarende/


Väntar

Jaha, ännu en spännande dag. Planen är att umgås med Emma som äntligen (!) är ledig och har lite tid över till mig. Fast hon har inte tid förens i eftermiddag.
Så här sitter jag och väntar.

Spännande.

Gekås, inte Ullared

Vill bara påpeka en väldigt viktig sak!
Varuhuset heter Gekås, Gekås ligger i Ullared.
Stör mig sjukt mycket på folk som säger "jag har varit Ullared och shoppat". För man säger ju inte direkt "jag har varit Göteborg och shoppat"?. Nej, det heter I Ullared eller  Gekås.
Mycket viktigt!!!

Städhjälp

Igår stor städade jag lägenheten. Moppade golvet för första gången, weho!

Sen på kvällen behövde Karin hjälpa med att putsa ett fönster och sätta upp en gardin. Så medans Kristian hjälpte henne med det så sydde jag upp draperierna. (vuxenpoäng till mig enligt Antonia)

Sedan kollade vi på Ullared. Kan ju inte påstå att dom får verken personalen eller kunderna att framstå som smarta. Tråkigt.

Bakis söndag

Finns inte mycket att säga om gårdagen. Nena och jag låg på soffan hela dagen och glodde på tv. Fick i oss lite pizza och på kvällen körde jag hem för att ligga på soffan här hemm ist.

Mycket givande dag.

Party lördag

Ja, nu tänkte jag berätta vad sm hände i lördags.

Halv 7 var jag på plats hos Nena med lite Donken mat. Vi käkade och fixade oss. Vid halv 8 kom Nenas kollega Linnea och joinade våran förfest.
10 i 9 gick bussen ner mot Halmstad. Inte den trevligaste buss resan pga folk som inte kan uppföra sig.

10 i 10 var vi på plats i Halmstad. För begav vi oss till Bulls, jag kom som vanligt in trots 20års gräns. Man behöver bara blinka lite gulligt.
Vi satt där en stund och tjötade, Linnea och Nena spanade efter ragg.

Senare drog vi oss bort mot B&B, där stötte vi på ett gäng glada Plönnninge folk. Vi solg oss ner med dem och satt och tjötade. Robban och mini Wille lyckades dra upp oss alla på dansgolvet.
Riktigt trevligt var det.
   

Anna, Orädd, Sillen, Linnea och Nena på B&B.

Träffade även Sebbe och Ted från Donken. Ted var väldigt trevlig och frågade massor om hur det är med mig och bla bla bla. Sebbe bara vinkade lite försiktigt mot mig.

När vi kändes oss nöjda med B&B drog vi vidare, först till The Corner, men vi var inte så sugna på att stå i den långa kön och gick därför vidare.

Plötsligt hoppar det fram en kille mitt på gatan och frågar om vi vill festa med honom och hans kompisar. Vi gick med på det under vilkåret att få tillgång till toalett. Deal. Vi blev väldigt förvånade när killarna drog med oss in på ett fik. Det visade sig att 2 av killarna ägde stället. Så vi blev bjudna på allt vi ville ha, lyxigt värre. Den ena killen var värsta proffset på att göra "snygga" kaffe. Han hade vunnit SM och hade utbildningar och grejer. Så han bjöd mig på en lyx capochio och Nena på en lyxig var choklad.
Riktigt travliga grabbar var det.

Med halv 3 fick vi tacka för oss och springa till bussen. Vi var hemma nån gång vid 4 tiden, aningens trötta och sletna...


Helgen

Igår, jätte kul och massor av roligt folk

Idag, bakis.


Ingen biltvätt

Hade tänkt ägna dagen åt att tvätta bilen, men det gick ju sådär med den planen. För just nu är min bil påväg till Mantorp...

Ada var här innan och lyckades lura mig sig Kristian på skrotbils race i Mantorp. Adas bror Daniel är där och kör så dom ska heja på dom.
Varken Kristian eller Ada hade verkade ha lust att åka 740 i 2 timmar upp till Mantorp, så dom tog Mazdan. Vilken innebär att jag ska köra 740 idag. Hmm undra hur detta ska gå...

Hur som helst, ist för att tvätta bilen så städar jag. Städade lite iaf, får se om jag orkar mer. Små kollar även lite på massa roliga EMA saker på MTV.

Ikväll blir det iaf ut och göra stan med Nena!

Bra i magen

Efter lita kvällsmat, vila på soffan och en natts sömn är magen på topp igen.
Känns troligast att jag hade stoppat i mig nått som den ogillade..?

Osammarbetsvillig mage

Började jobba 10 idag, kändes lite konstig att sova ända till 9, haha.
Första timmarna gick bra. Plockade upp några vagnar och tjötade med Marielle.

Men nån timme efter lunchen kännde jag att nått inte stämde, min mage! Blev helt svettig och kändes som om jag skulle spy flera gånger. Vilade några minuter tills magen hade lugnat sig och jobbade sedan vidare. Men det fortsatte. Känndes som magen skulle vändas ut och in.
Så åkte hem.

Vet inte vad det var för fel på magen, men nu efter några timmar på soffan känns det bättre. Den är fortfarande lite kännslig men ändå bättre. Ska käka lite kvällsamat nu, hoppas det är ok för magen.

Ska framför allt hoppas att den är mer sammarbetsvillig i morgon!!!

Nio timmars pass

Oh, dagen började inte bra. När jag kom till jobbet visade det sig att det var flera sjuka. Jag var den enda som började kl7. Vilket gjorde att vi endast var 3st på städningen och ingen som packade.

Dagen fortsatt trögt, men efter lunch var vi iaf tillräckligt många för att klara dagen.
Ett plus var ju att jag hade en sorts svans som följde efter mig vart jag en gick hela dagen i form av en praktikant. Han skötte sig fint och gjorde vad han blev tillsagd.

Trts att allt flöt på på eftermiddagen så vill Mats ha kvar mig en timme extra, visst visst tänkte jag en timme extra klarar jag.
Men jag blev lite grinig när Mats sedan kom och sa att jag är tvungen att börja en timme tidigare i morgon. Dvs 2 9timmars pass på raken. Kommer ju knappt vara död i morgon kväll eller så.
Men jag tänker posetivt: PENGAR PENGAR PENGAR!!!!

Clementiner

Upp och hoppa tidigt, kl 6, jobbigt.
Jobbat 7-4. Dagen flöt på riktigt bra, lite att göra på morgonen men sedan hade jag att göra. Hade även telefonen, råkade klanat mig lite och fick en utskällning av nån sur kärring i kassa 42. Trevligt trevligt.

Efter jobbet köpte jag gardiner att ha som draperi mellan sov och vardagsrummet. Köpte lite annat med.
På vägen ut fick jag syn på massa lådor med clementiner. Det fanns även en lapp om att alla anstälda fick ta varsin låda eftersom vi slog nytt rekord i fredags. Gott gott tänkte jag och tog en låda.

Så är ni sugna på clementiner äre bara att komma och hälsa på, jag bjuder!

Nu är gardinerna uppsatt, blev sådär. Hade mätt lite fel med det fixar sig.

Änglar och Demoner

Filmmys med Nena idag, alltid lika trevligt. Blev dock aningen hårig pga en viss katt vid namn Pelle som envisas med att sitta i mitt knä hela tiden, tror han gillar mig.

Änglar och Demoner var bra. Väldigt lik Da Vinci koden fast en annan berättelse bara. Men helt klart värd att lägga pengar på, nu var det ju iof Nena som hyrde filmen men jag får väll hyra nästa gång vi ska kolla på film.
Kristian blev lite ledsen, han vill med se dem. Offrar mig gärna till att se den igen.

Sen så har jag ju min lediga helg nu, visst inte riktigt vad jag skulle göra. Men Nena räddade den, hon bjöd ut mig med henne och en av hennes kollegor till Halmstad för lite party party. Nice nice nice säger jag bara. Ska bli sjukt kul.
Lisse hade tydligen tipsat om att jag var rolig att festa med, haha!

Katt mat

Vissa ger sina katter torrfoder
Andra blötmat
Vissa både och
Vissa katter får rester
Andra får fånga sina egna möss

Sen finns det ju dom som helt enkelt lägger ett älgben på logen som katterna kan gnaga på...

Han som äger stallet där Lina står vet vad katterna vill ha.


Dagen

Hopp, idag har jag skärpt mig och gått upp i tid. Har ett litet schema att gå efter nu i förmiddag iaf.

Om en liten stund åker jag till stallet, mockar och fixar. Skippar att rida idag, mest pga regn men har även fått reda på att det är jakt där borta idag vilket gör att jag absolut inte vill rida. Så ska bara fixa i stallet.

Sen ska jag hem till Nena. Filmmys som vanligt. Nena har redan fixat filmen, Änglar och Demoner. Så vi ska bara fixa kebab sen är det mys i några timmar.

Hoppas även på att lyckas få ut Lester idag, han var väldigt jobbig igår kväll eftersom han hade så mycket energie...

Mitt där

Mitt där, bland alla galna kunder, jobbar jag.

Haha

Glömm inte!

Glömm inte allla kolla på Ullared på kanal 5 ikväll kl 20.00!

Haha, hoppas på att se många hemtextilskollegor.

Kräsen katt

Idag har Lester inte varit ute på hela dagen, tror det är första gången sen vi fick honom som han har vägrat att gå ut.
Blev som vanligt förvånad när jag vaknade och han var kvar inne. Försökte slänge ut honom flera gånger innan jag åkte till stallet men han vägrade.

Han gillar verkligen inte regn...

Regn tur

Vaknade lite senare än planerat i förmidags, men men.

Vid halv 1 gick jag bort till Karin (bilen var på verkstan) för att låna hennes bil.
Åkte bort till stallet. mockade och fixade. Sedan gav Lina och jag oss ut på en skogstur i spöregnet, tur vi hade regnkläder på oss.

Sen åkte jag bort till verkstaden och hämtade bilnyckel och betalade.
Sen hem till karin och fikade. Väntade där tills Kristian kom och hämtade mig så vi kunde åka tillbaka till verkstade och hämta bilen som nur är helt och fin.

Nu borde jag byta strumpor för dom är dyngsura. Borde ta en varm dusch med för den delen...

Söndags jobb

Jobbat 10-17, ganska soft tid. Och det var väldigt lugnt med folk, inget rekord idag inte.
Trevliga kollegor har där oxå varit. Eftersom det inte var så mycket att göra så delade jag och Elisabeth på alla vagnar. Mycket trevligar att vara 2 på en vagn så kan man småprata samtidigt som man jobbar.

Rekord

Oj, glömde berätta. I fredags slog vi nytt rekord på jobbet: sålde för över 22 miljoner.
Inte konstigt att man tyckte det var mycket folk...


RSS 2.0