Söndag förmiddag i Svarttjärn

Pappa väckte mig vid 9 tiden, så efter att ha lullatrunt och gjort  ingenting gick vi ner till Klas, eller Pappa gick och jag tog sparken.
Vi blev bjudna på fruksots samt fick låna badrummet (vi har ju inget vatten). När vi gick hem fick vi med oss lite mera vatten i dunkarna, så var det ytterst smidigt att ha sparken med sig.

Jag påvägen hem efter frukosten

Vet inte om jag nämde igår att vi har en lite snöhög på altanen?

Jag har bestigit snöhögen!

Nu sitter jag i soffan och kollar ut på altanen där pappa står och försöker få bort snöhögen, måste säga att det går förvånandsvärts bra för honom. Högen har redan krymt.

I eftermiddag ska jag leka med Joel.

Till Svarttjärn

Gick upp tidigt i morses för att kunna vara i Göteborg kl 9, vilket jag var. Pappa lyckades hitta mig på en parkering och vi åkte upp till bengtsfors.
Käkade lunch med Farfar på ett nytt pizzaställe. Sen hälsade vi på hos Farmor.

Sedan gav vi oss av till Svarttjärn. Sista biten upp till stugan pallade inte min bil, så vi fick gå.  Men vägen var iaf skottad så det funkade. Vi röjde och grejade lite här sedan gick vi hem till Jan och Stina vid 4 tiden.

Våran stuga Ulvåsa

Det var liiiite snö på altanen

Hemma hos Jan och Stina var det matlgning på hög nivå, Klas och Lena var redan där och hjälpte till i köket. Några timmar senare dök även Stig upp och vi kunde käka. Otroligt god mat! Och sedan en massa goda efterrätter.
Andledningen till denna middagen var väll mest att jag snart fyller år. Så fick lite fina paket.

Efter att ha smält maten i soffan framför damernas 3mil klassiska drog pappa och jag oss hemmåt. Pappa tyckte det var jobbigt att bära 2 dunkar vatten. Vårat vatten har frusit så vi fick låna lit vatten av Klas, haha.

Nu har vi sett sverige vinna ännu en OS medlaj så nu kan vi nöjda gå och lägga oss.

Mötet

Åkte in till stan innan, virrade runt vid söderbro centret och hittade tillslut dit jag skulle.
Det visade sig att jag fick träffa en studievägledare som undrade om jag ville gå med i en grupp som dom ska starta. Det är en grupp för folk som vill plugga vidare men är lite allmänt osäkra på saker och ting. Det tyckte jag passade mig perfekt! Så det kommer vara lite studiebesök på olika högskolor, gruppmöten och idividuella möten.

Men vi hade lite problem när vi gick igenom mina betyg för att se hur många poäng jag hade. Första gången vi räknade fick vi det till 2200, andra 2500, trede 1900 men tillsist lyckades vi få ihop det till 2300 vilket är super när mina svenska B poäng kommer läggastill. Vi var nog lite virriga båda två men vi håller fast vid 2300poäng.

Jag är väldigt nöd med att gå med i denna grupp. Kommer dessutom få bidrag för det.. Hehe

Möte

Hopp, har betalt lite räkningar, i sista sekunden som vanligt. Vet inte varför jag inte kan lära mig och betala dem direkt när jag får dem. Jag väntar alltid tills jag har en hel hög och betalar dem 1-2 dagar innan sista betalningsdagen. Men huvudsaken är väll att jag betalar dem...

I eftermiddag ska ag på möte med arbetsförmedlingen, fast inte på det vanliga stället vid torget utan borta vid söderbron av någon anldening. Dessutom vet jag inte varför jag sla på möte, fick ett brev hörromdagen om att jag ska vara där 14.30 bara. Gissar att det handlar om antigen praktiken eller om plugg. Det blir nog bra?

Har packa väskan inför helgens Dalslands resa med Pappa. Har kollat upp vägbeskrivning till färjorna i Göteborg så jag kan hitta Pappa i morgon, det vorje ju lite jobbigt om jag råkade åka upp till Dalsland ensam och stackars pappa blir ståendes i Göteborg.

Är väldigt mycket avundsjuk på alla mina kompisar som ska på Gbg Horse Show i helgen. Jag vill med! Madde och jag har försökt att få biljetter sedan i december...
Så det var tur att Dalslands resan blev just denna helgen för då kan jag låtsas att det är därför jag inte kan gå. Och så var det kanske lite tur att vi inte fick biljetter för då hade jag ju inte kunna åka till Dalsland, iaf inte i morgon. (Om inte pappa hade velat kolla på alla hästar med oss hela dagen och sedan åkt upp?) Skit samma, nu är det som det är, och jag är ganska nöjd.

Innedag

Vet inte riktigt vad vädret höll på med igår, snö, regn, snöblandatregn... Jag höll mig iallefall inomhus. Röjde lite och diskade. Gick runt i pajmas hela dagen, mest bara för att.

En väldigt ospännande dag helt enkelt...

Ridtur i snöskogen

Har varit ute i snön med Lina. Fast det blev bara en kort tur, Lina tyckte det var väldigt jobbigt att gå när hon hade snö upp över knäna så vi fick vända efter en stund. Men det var väldigt mysigt, och väldigt fint i skogen när det var så fint väder ute.


Lina ute i skogen


Skogen


Skogen


Lina

Mer bilder

Lite fler vinterbilder från Okome


Utsikt från vardagsrumms fönstret


Påvägen bort tillKristians föräldrar

Arbetsförmedlingen och snöiglo

Har varit på gruppmöte på arbetsförmedlingen idag. Det var info om arbetsgaranti för ungdomar. Det innebär att man har möjlighet att få en praktikplats. Jag är dock osäker på om jag får ihop praktik och skolan, även om det inte är mycket jag är i skolan. Hmm, jag få se.
Men jag sa iaf att jag ville prata med någon om att plugga vidare, och det skulle nog gå att ordna.

I eftermiddags gick jag bort till Kristians föräldrar och hjälpte till att skotta bort den sista snön från altanen. Sen byggde jag en koja i snöhgen som blivit efter allt vårat skottande.Efter skottningen blev vi bjudna på mat och fika.

Nu sitter jag i fotöljen hemma och kollar på damernas skicross. Båda svenskorna är vidare till kvartsfinal. Weho!
Kristian och Lester är lite trötta och har somnat på soffan. Söta.

Skattjakt

Gissar att de flesta har sett eniros nya reklan om att dom gömt ett haltv kg guld som man ska leta efter?

Hur som helst, Kristian och jag gick in på eniro igår för att kolla vad det var. Och vi var fast! Så sjukt spännande, men riktigt lurigt på vissa ställen.

Så om du har några timmar över och känner för att klura lite. Gå inte på eniro.se/skattjakten. Bara ett litet tips

(Fast man blir lite sur på slutet när man inser att man måste vänta 2 veckor på nästa ledrtåd...)

Vinter i Okome

Tog lite bilder igår...


Lester


Okome


Haha


Det var på tiden att vi skottade taket på Kristians föräldrars hus...

Kattspya och snöskottning

Gjorde en mindre härlig upptäckt i måndags när jag gick upp, hittade kattspya på golvet. Men det var inte bara spya, utan även en lååååång död mask.
Gissar att masken var orsaken till spyan, den dog ju troligtvis när jag avmaskade Lester och nu när den bara låg i magen var Lesters mage tvungen att göra sig av med den.
Sjukt äckligt var det iaf, så äckligt att när jag skulle torka upp den så beslutade min frukost för att evakuera.

Så det slutade med att jag fick torka upp både Lesters och min spya...

På eftermiddan när min mage ville samarbeta igen tog jag en promenad bort ill Kristians föräldrar. Där blev jag uppskickad på taket och fick skotta snö med Gert. Efter kvällsmatspaus blev Kristians uppskicka så jag fick ligga framför tv-n och kollas på OS. Hade inte pallat klättra upp på taket igen.

Härlig dag med andra ord...Eller knske inte

Söndagen

Söndagen var en slapp dag, käkade frukost hos Emma och sedan fick jag skotta mig därifrån.  På eftermiddan blev det pizza på grytam med Kristian, Ada och patrik.
Och Kvällen spenderades framför tv-n.

Klassfest

Igår eftermiddag var det en väldans massa stressande. Handla mat, fixa, folk som skulle ha vägbeskrivngin, hålla koll på uppfarten så ingen körde fast...

Men tillslut så var vi ett glatt gäng på 9pers samlade i Emmas kök och käkade hemma gjord pizza. Munnarna gick i ett, haha. Inte en lugn stund var det, precis som på den gamla goda tiden på Plönninge.
Det var en riktigt trevlig kväll, alla var verkligen på toppenhumör!

Runt 2tiden somnade vi som inte ville trotsa snön utan sov hos Emma.

Snöskottning

Igår morses fick vi skjuts hem till Lisse efter att plogbilen varit ute. Dock hade inte Lisses mamma skottat uppfarten så det blev att pulsa den sista biten till huset. Och självklart kommer Lisses hund Ella springade och halkar rakt in i mina ben så jag lägger mig i snön, haha.

Innan Nena och jag ens kunde tänka på att åka hem blev det till att skotta, skotta och skotta. Men vi hade ganska roligt.

Nästan klara...

Ella var oxå med och skottade.

Tillslut så kunde vi ta oss ut till den redan plogade vägen, och körde sakta upp mot Falkenberg.


Tjejkväll i snön

I fredags eftermiddag körde jag sakta men säkert in till falkenberg och hämtade Nena, sen körde vi sakt sakt ner mot Simlångsdalen.
När vi kom fram hade det redan börjat bli mörkt så vi skippade ridningen och gick i bastun ist. Rullade runt lite i snön och käkade.
På kvällen körde Lisses mamma in oss till stan där vi dansade lite på morfars och käkade på donken.

På hemvägen insåg dock våran skjuts Olle ganska snabbt att hans bil inte ville till Simlångsdalen, så vi fick sova på hans soffa, det funkade det med.


En toppenkväll med tjejerna.


Massor av snö.

Det snöar supermycket! Det gillar jag. Enda nackdelen är att jag ska ut och köra bil om en stund. Blir en långsam biltur ner till Simlångsdalen för Nena och mig.

Men vad gör man inte för en mysig tjejkväll med Nena och Lisse? Förhoppningsvis hinner vi med en ridtur...

Grattis

Grattis till min Pappa som fyller år idag! Weho.

Riva hela huset

Det står en gubbe på en lyftkram precis brevid min balkong och försöker riva ner istappar. Det känns dock som han försöker riva hela huset. Det skakar i hela vardagsrummet när han slår på istapparna. Eller vad han nu håller på med...

Senaste dagarna

Oj, har varit lite dålig på att skriva.

Men de senaste dagarna har jag ätit semlor, hälsat på hos Helle&Fredrik, haft läskontroll, redovisning och prov på svenskan och lekt med Madde.
Har även fixat och planerat inför klassträffen på lördag.

Idag gjorde Kristian donuts, fick sådär för honom... Men dom var iaf ätliga. Man får ju använda fritösen när man har en.

Ser fram imot en fullspäckad helg.

Kill the fireants

Som jag letat efter denna. Gick på radion hela tiden när jag var i Houston i mars. Hur kul som helst.
Det är reklam fär ett bekämningsmedel mot Fireants. (eldmyror?)


Jobbsökande

Svenska 8-9,10. Jag var aningens morgontrött men lektionen var ganska spännande så jag piggnade snabbt till.

Nu har jag sökt diverse sommarjobb. Ifall jag inte skulle få komma tillbaka till Gekås kan det vara bar att ha en reservplan. Eller så skiter jag i Gekås och tar ett av dom andra jobben om jag får något av dem. Får se vad som verkar mest spännande. Har ju lite tid att tänka...

Nu borde jag äta lunch, borde.

Helgen

Hmm, jag är verkligen dålig på att skriva under helgerna har jag märkt...

I lördags var jag i Falkenberg en sväng med Madde, blev lite shopping. På kvällen kollade Krisitan och jag på Melodifestivalen, otroligt dåligt enligt mig, men men.

Igår hjälpte vi Carro att bära in ved och sen blev vi bjudna på mat. Fläsk med potatis och löksås, fast jag fick specialtsås utan lök, hehe.
Sen tillbringade jag eftermiddagen framföt tv-n och läste klart Tristan och Isolde som våran lärare tvingat oss läsa. Både personerna på tv:n och Tristan och Isolde gjore mig sura för jag förstod verkligen inte hur någon tänkte. Så jag gick runt och var lite småsur för mig själv. Tur att varken dom i tv:n eller boken finns på riktigt.

Torsdag och Fredag

Igår var svenska läraren äntligen frisk så vi kunde ha lektion.
Efter skolan åkte jag hem till Kristians föräldrar och fikade nybakta muffins. Gott.

Idag har jag tvättat och lekt med Madde. Åkte till gekås och köpte födelsedags present till Ella som fyller år snart.
Sen kollade vi på Män som hatar kvinnor hos Madde.

Nu har jag tråkigt, kristian har somnat på soffan och Lester ligger i sängen och sover.

Nu äre iaf Big Bang Theori på tv, roligt.

Snorar vidare

Jaha, snoret rinner fortfarande. Men jag är ändå piggare idag.
Därimot är våran svenskalärare fortfarande sjuk så jag blir hemma ändå.

Har städat lite, funderar på att städa lite till. Och så har jag lite svenska grejer att göra.
Funderar även på att åka bort till Kristians föräldrar bara för att ha nått lite roligare att göra.

Vill ha

Såg denna när jag var med Nena och köpte klocka, är kär.


JetSet addiction, Addicted to color.
Självklart ska den vara blå, men gärna utan dimanter. Kunde dock inte hitta någon bild på en utan.

Ska nog tvinga Kristian köpa en sån till mig i födelsedags present...

Sjukling

Blää, jag snorar och snorar. Inte roligt! Men som tur är så är våran svenskalärare fortfarande sjuk så jag slipper åka till skolan och sitta där och snora.
Så förhoppningsvis kanske jag inte snorar lika mycket i morgon om jag stannar innte hela dagen nerbäddad på soffan med en bra film eller nått.

Blää blää blää snor snor snor

Filmmmåndag

Gick upp tidigt, usch usch, för att åka till svenskan. Vilket visade sig vara onödigt för läraren var sjuk så vi fick en uppgift som vi redan visste att vi skulle göra och sedan fick vi åka.

Jag åkte upp till Lidl och rånade Nena på hennes hemnyckel. Sen satt jag hemma hos henne i 2½ och gosade med Palle och Lisa i väntan på att Nena skulle jobba klart.

Tillslut kom Nena och vi gick och hyrde film samt inhandlade kebabtallrik. Filmvalet blev 17 again, roligare än vad vi hade väntat oss faktistk. Och Kebaben var som vanligt god.

Men vi kände oss ändå inte nöjda, så vi bokade biljetter till Avatar i 3D uppe i Varberg
Innan filmen han vi med en liten shoppingrunda, en shorta till mig och en klocka till Nena, vi kände oss mycket nöjda.

Filmen var sjukt bra! och det var absolut värt 130spänn för att se den i 3D (ist för ca 90spänn om den varit o3D).
Gillar man blåa gubbar och draklikanden enorma fåglar samt lysande växter är den värd att lägga pengar på.  Jag tycker alla dom grejerna är mycket spännande...Haha

Nena och jag i våra heta 3D glasögon

Efterfilmen sprang vi på Karro och Josse, så vi fick så och tjöta med dom en stund. Sen bar det av hemmåt.

Var en väldigt bra dag!

Söndagen

Som vanligt på söndagar så kom Ada på besök, men jag läta han och Kristian ha grabb dag och åkte bort till stallet ist. Tog en tur barbacka på Lina i skogen, riktigt mysigt. Galloperade en liten bit, lite läskigt för jag litar inte riktigt på min balans men det gick fint och var helt underbart.

På kvällan tog vi det lungt framför tv-n och jag käkade majs! Gott gott.

Helgens ridning

I fredags kväll åkte jag bort till Vinberg för att rida på Emmas häst Tella. Det kändes minst sagt skummt, ganska stor skilnad mot Llina om man säger så.
Men det var otroligt kul, var över ett halvås sedan jag red i ett ridhus med någon som hjälpte mig. Det är tur att Emma är ridlärare för jag kände mig lite rostig och Tella är som sagt inte alls som Lina att rida.
Fick beröm för min sits och Emma tyckte Tella såg väldigt glad ut nät jag red henne. Jaha? haha.

Efter staller blev det tacos hos mig och Kristian. Gott gott.

Gårdagen började med vedkörning hos Kristians föräldrar. Tog ca 1½ timme atta fylla källaren. Sen blev vi bjudna på köttbullar.

Sen åkte jag  bort till Vessige och plockade upp Victoria, vi åkte till stallet för att pyssla om Lina och Lennon och gav oss ut i snön. Lennon som har stått i några veckor var aningens pigg. Lina var mest bara glad över att få röra på sig. Det blev en lång tur med en underbar galoppsträcka i snön. Lina och Lennon tyckte det var lite jobbigt att springa i så djup snö men dom hade så kul att dom kämpade på hela vägen.

På kvällen blev det Melodifestivas tittande hemma i soffan, inte allt för impad av bidragen.

Shopping

Har varit på Gekås idag, var lite småsaker små började ta slut här hemma.

Köpte nya strykkappor till Lina, det var ju bara ca 3 månader sedan hon tappade dom gammla. Victoria blev väldigt glad.
Sen blev det 2 tröjor, hårfärg och andra småsaker.

Hårfärgen har jag redan använt, kände att jag behövde lite förändrig på huvudet.

Inte världen snyggaste bild men man ser hårfärgen så.

Ikväll ska Ada och Emma komma hit och käka tacos med oss.

Lastbilsåkning

Igår kom jag äntligen iväg till svenska lektionen.  Skönt att inte behöva var jätte mycket efter.

På eftermiddagen hjälpte jag Kristian på jobbet, eller hjälpte och hjälpte. Jag åkte med när han körde lastbil. Var ganska roligt. Men ag kände mig väldigt liten sen när ag satte mig i bilen igen.

Kristian jobbar.

Påkvällen gorde ag ungsstek falukorv och potatismos för första gången i mitt liv. Falukorven blev super bra, moset mindre bra, gott men lite mycket mjölk och lite mycket peppar.
Är ändå ganska stolt över mig sälv.

Gos


Myspys med Lesterkatten


Snöänglar

Ja, p g a elaka bussar och ingen bil blev jag hemma idag med. Eller ja, gick hem till Kristians föräldrar och satt och tjötade med Karin hela eftermiddagen. Föjlde med henne på en liten promenad oxå, och gjorde en snöängel. Jag älskar snöänglar.Blev bjuden på pannkakor med, gott gott. Sen kom Kristian när han hade jobbat klart och hämtade sitt bilbaterie som nu föhoppningsvis ska fungera. Så när vi kom hem hjälpte Lester och jag honom att fixa så att hans jobbe bil ska vara körduglig i morgon så att jag kan få tillbaka "min" bil i morgon.

Dumma bussar

Dumma tönt bussar som inte klarar av att köra i snön och som vägrar gå när jag vill.

Naktdelen med att bo mitt ute i ingenstans. Vill jag ta bussen till skolan så får jag antigen sitta i Falkenberg och glo i ca 45 innan lektionen och ca en timme efter, eller så kommer jag ca 15min sent till lektionen och får gå 10min tidigare.

Eller så skiter jag i att åka till lektionen överhuvetaget för det verkar ju ändå som om varannan buss kör i diket idag om man kolla Hlt.se.

I helgen får Kristian se till att fixa sin bil för jag måste ha en bil för att kunna göra någonting. Kan ju inte ens åka och handla...

Mamma varnade mig

Köpte ju ett par jeans i Usa, Mamma varnade mig då för att tvätta dessa med andra kläder då hon misstänkte att de skulle färga av sig.
Jag lydde Mammas råd, nästan, slängde in lite strumpor och kalsonger med.

Och mycket riktigt.

Vänster strumpa tvättade med jeans, häger strumpa tvättades utan jeans. Båda var vita från början.

Tur det bara var lite skit strumpor och sleta kalsingar jag slängde med.

Sena glada nyheter om Lillpisen

Kopierat från Mammas blogg:

"Vi har ju som ni nog vet fått en objuden inneboende hos oss. Det är lite svårt att veta vad man ska göra, hon anser ju att hon bor här nu. Hon är väldigt trevlig och gör inte mycket väsen av sig, så egentligen är det ingen större fara att hon bor här.
Problemet uppstår när vi åker iväg en längre tid eller rent av flyttar härifrån.
Så idag åkte vi iväg till Houstons SPCA. http://www.houstonspca.org/site/PageServer?pagename=homepage_new
Det är där de djuren som tas hand om Houstons djurpolis (som man kan se på svensk tv) hamnar.
Meningen med besöket var att få lite råd om vad vi skulle göra.
Första rådet vi fick var lite oväntat måste jag säga, alla katter mår bättre och lever längre om de alltid är inne. Även en katt som är van att gå ut och in som den vill kan göras om till en innekatt utan att må dåligt. Hmm, kändes lite tvärtom vad man anser i Sverige.
Men nu blir det nog så iallafall att vi tar katten till en veterinär och ger henne alla nödvändiga vaccinationer, så att hon är godkänd om vi skulle behöva lämna henne på ett tillfälligt pensionat när vi är bortresta eller ta med henne vid en eventuell flytt. Vi hade väl inte riktigt tänkt oss att bli kattägare, men nu var det ju inte vi som valde det utan katten själv och då är det svårt att stå emot"

Så nu är Lillpisen en Leander. Weho!


Söta lilla lillpisen

Snökaos = ledig

Eftersom Kristians jobbe bil kronglar så har han nu min bil. Vilket innebär att jag måste ta bussen om jag vill någonstans, tex till skolan. Så det är lite jobbigt att Hallandstrafikten ställt in all landsbygstrafik idag p g a snön.

Jaja, på en lektion hinner jag nog inte missa så mycket.

Blir till att tvätta och städa hela dagen ist. Kommer ju ingen stans så...

Ingen städning

Hade tänkt städa igår, men det sket jag i. Åkte först med Madde bort till Lofty och kollade på en av Finns bebisar som hon ev ska rida in.

Sen åkte vi hem till Madde och käkade lunch. Efter lunchen hämtade vi Marika och åkte in till Falkenberg och fikade. SEMLA!
Efter fikan åkte vi hem till Madde igen och käkade lite mackor i väntan på att Chrille och Cina skulle komma. När dom tillslut kom åkte vi ner till Plönninge för att kolla på Plönningefestivalen. En hel del bra musik men det var främst för att se Jonte, Kevin och Assarssons band vi åkte dit.

En väldigt trevlig dag.

Ledig

Hade visst inte behövt kollat på hela Odyseen, hade bara behövt kolla på mitten. För dom hade inte hunnit se klart på den under lektionen så dom skulle kolla på den idag med. Så eftersom jag redan sett den behövde inte jag komma. Wei!

Istället ska jag följa med Madde bort till Gällsås när hon ska provrida en av Ninas connermaror som hon ev ska rida ett tag framöver.

Slö söndag

Vaknade av att Madde skickades ett sms och undrade om jag visste nått om branden i Okome? Varken Kristian eller jag hade märkt av nån brand men när vi kollade på internet så stod det att ett hus hade brunnit ner. Så vi tog en liten gloa runda, visade sig vara ett litet hus bakom kyrkan som mer eller mindre hade försvunnit, allt som fanns kvar var en vägg och en massa rök. Tror dock inte någon kom till skada.

Som vanligt så var Ada här en sväng och drack kaffe och glodde på tv.

På kvällen gjorde jag en inte allt för jobbig skoluppgift: kolla klart på filmen Odyseen. Började kolla på den i skolan i Onsdags, kollade på resten på torsdagen men då var jag ju tvungen att gå tidigare. Så fick låna filmen av en klasskompis och kollade klart på den nu.

Sen kollade vi på Wallander. Dumma tv4 som slutar visa Johan Falk och visar gammla Wallander filmer istället...

Bowling och onyktra grabbar

Lördagen var aningens virrig. Vissa personer hade uppenbarligen lite svårt för att planera, men tillslut lyckades grabbarna ordna så alla skulle komma upp till Gunnarp utan att blanda in Madde eller mig. Jonatan hade 20års kalas så alla från Kristians klass skulle dit...

Så när alla grabbarna var ur bilden åkte Madde, Linda, Carro och jag in till Falkenberg och bowlade. riktigt roligt, dock kom jag näst sist. Madde lyckades på något märkligt sätt vinna och Linda kom tvåa.
Efter bowlingen åkte vi till Havets pizzeria och käkade.
Sen hem till Madde och slappa framför tvn i väntan på att grabbarna skulle vilja hem.

Vet inte vad klockan var när vi åkte och inte heller hur lång tid det tog att få fem onyktra killa att säga hejdå, ta på sig skorna och sätta sig i bilen. Men tid tog det.

Det var iaf en trevlig och för oss tjejer en ganska lugn kväll.

RSS 2.0