En ny klasskompis

Upp tidigt för första gången på länge idag. Gick bättre än förväntat.
Gick dock inte lika bra när jag skulle hemmifrån. Det hade tydligt vart rejält kallt inatt så rutorna på bilen hade frost på insidan. Tog lite längra än planerat innan jag kunde se någonting alls genom rutorna. Men lyckades ändå komma i tid till skolan.

Väl på plats blev jag väldigt posetivt överaskad när jag såg att Cina satt utanför mitt klassrum. Vi går tydligen i samma klass bara det att hon hade varit sjuk hela förra veckan. Så nu känner jag iaf en av mina klasskompisar.

När jag kom hem vid 10tiden var jag lite trött i ögongen så la mig i sängen för att blunda lite och lyssna på P3. Inte helt oväntat så somnade jag. Och som vanligt när man har massa bakgrundsljud drömmer man väldigt knasigt.
Drömde att Brunchrapporten spelades in i ett sovrum någonstans och att jag satt i sängen och kollade på när Henrik Torehammar intejuvade någon fotbollsgubbe. Helknasigt, men inte helt ologiskt.

Kl 1 vaknade jag iaf och har nu ägnat några timmar åt att städa och att rädd Lester från en elak katt som jagade upp honom i ett träd.

Nu ska jag försöka renskriva min antekningar från svenskan, mina papper är nämligen lite röriga. Har lite att läsa i böckerna med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0