Mot kongo!

Sitter nu på arlanda och väntar på boarding. Har varit här i ca 6timmar. Planet går kl 21.00 och går allt som planerat så är vi i kinshasa kl14.50 i morgon. Hoppas det går att sova på planet för jag håller redan på att somna. Har ju varit på resande fot sedan kl 08.30 i morses.

Dagens grimas

Börjar bli nervös inför resan...


Packning

Packar det sista, tror jag har fått ner det mesta..? Iaf det mest nödvändiga.

Men hittar inte min ipod?! Hjälp, jag vill inte sitta på ett flygplan i flera timmar utan min ipod!!! Har letat överallt, fattar inte vart jag kan ha lagt den?

I eftermiddag åker jag ner till Laholm där Mamma och jag ska sova inatt. Och i morgon åker vi upp till Stockholm där vi möter resten av gänget innan vi hoppar på planet vid 9tiden på kvällen, går allt som det ska så är vi i Kongo på tisdag eftermiddag.


Lester vill oxå förlja med, men det får han inte. För jag är lite rädd att han ska bli uppäten av ett lejon!

tors, fre och lördag

Torsdagen bestod av  ABF-möte, skola och jobb. Det var nog ungefär vad som hände.

Igår var Lina och jag ute i spöregnet, vi blev pissblöra trots att vi hade regnkläder på oss både två. Men vi träffade en älg i skogen som var söt, då blev vi glada.
När jag skulle släppa ut Lina i hagen igen upptäckte jag att Lennon hade sprungit ner grinden till hagen, men lyckligtvis stod han snällt kvar i hagen. Ringde Victoria så hon och Sandra kunde komma och hjälpa mig laga, och sen fick vi igång elen till staketet så Lennon förhoppningsvis ska hålla sig borta frå staketet i framtiden.
Kollade även på dom små hundvalparna, dom var små och söta.

Kvällen spenderade jag hos Kristians föräldrar som bjöd mig på mat medans Kristian var tvungen att jobbaöver.

Idag har vi varit i Knäred och ätit massor av god mat hos Gunnel & Morfar. Mamma, Sussan, patrik och Ella var oxå med. Mest glad var jag över att träffa Mamma!
Sen har jag försökt att packa, tror det gått bra. Nu har vi ätit piza och ska nog snart sova, så jag orkar fortsätta packa i morgon...

RSS 2.0