Riddag

Började denna tisdag med att dammsuga och moppa hela lägenheten samt öppna alla fönster för att vädra ordentligt. Känns alltid skönt med en ren och fräsch lägenhet.

Sen åkte jag ner till Gällsås för att rida på lille Tiger som blivit bättre i knät. Vi tog en liten skritt och trav tur i skogen. Myspys i det super härliga höstvädret. Tiger själv hade nog velat trava mer och kanske galloperat men jag tyckte det känndes lite onödigt att pressa för mycket på knät.

Efter Tiger åkte jag till Skrea för att rida Lina och Calle.

Victoria var med mig när jag tog in Lina från hagen och vi lämnade Mocca kvar utan sin mamma men med sällskap av Messalina och Mecka. Mocca gnäggade lite men annars verkade hon inte bry sig så mycket om att mamma Lina försvann.
Så jag och Lina red ut på en tur. Lina tyckte verkligen det var jätte roligt att få springa i skogen. Tråkigt bara att hon har så dålig kondition, men det ska vi jobba på.

Sen var det Calles tur att motionera blev även där en lite runda i skogen. Han höll på att tramsa lite men i det stora hela så var det en trevlig liten tur.

Det är konstigt hur jag har gott från att inte ha någon häst att rida till att ha hela tre stycken. Men jag är verkligen glad att jag har det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0