Dagens planer

Vet inte riktigt när jag vaknade, men webbradion har varit igån sen 10tiden...
Har ätit lite frukost men är fortfarande kvar i sängen, så officielt så har jag nog inte gått upp än.

Planen för dagen är att vid 15.30 vara på Disney Village och fika med lite kollegor och att ikväll festa med lite kollegor. Så det mesta pekar på att det kommer bli en bra dag! Ska bara komma på vad jag ska göra fram till 15.30.

Regn och lite sol

När jag åkte hemmifrån igår efermiddag så regnade det. Då blir man automatiskt inställd på att det kommer blir en skit dag...
Men när jag kom fram så hade det slutat regna och allt som eftermiddagen gick så klarnade det allt mer! Solen tittade till och med fram en liten stund innan den gick ner.

Kvällen gick ganska så snabbt. Stägningar går mest ut på att le och säga hejdå till folk så det är ju inte så ansträngande. Men väldigt sömnframkallande! Det kan inte vara en vacker syn som de sista besökarna får se när dom lämnar parken, 6 halvsovande ungdomar med väldigt anstängda leenden som säger hejdå på diverse olika spårk... Haha

Eftersom det var en timme till nästa bus hem efter jobbet så gick Laura och jag bort till Donken och käkade lite nattamat inna vi väntade på bussen. Ett väldigt bra beslut av Laura måste jag säga!

Somnade direkt när jag kom hem...

Mera stägning

Japp, även idag ska det stängas på jobbet. Dock ingen "super closing" denna gången utan jag får gå hem redan kl 22.00, vilket inte spelar någon som helst roll då bussen ändå inte går förens 23.00...
Jaja.

Bussen går om ca 1 timme och 15min. Ska bara käka lunch sen är jag redo! Den klara fördelen med att börja såhär sent är ju klart sovmorgonen och att man har så gott om tid på sig att göra allt innan man måste åka.

Tråkigt, kallt och regningt väder. Ogillas...

Filmmys

Blev en ganska så bra dag igår måste jag säga.

Efter att jag släppt in Kristinas syster så tog jag mig bort till Val d´europe där jag postade ett brev, hälsade på banken, sprang in en snabbis på Auchan och käkade lunch på Donken.
Sen hoppade jag buss 32 hem till Josefine.
Först skulle Josefine fixa lite i stallet, vilket jag gärna var med på och sedan slappade vi i soffan framför Arn. Väldigt trevligt att halvligga där i soffan med Josefine och Doris och bara slappa och prata svenska. Haha.

Bussen hem gick 19.57. Lyckades tima väldigt bra både med RER och buss så det tog bara ca 50min att komma hem. Käkade kvällsmat och skypade med Kristan.

Var i säng runt 23 tiden när jag hade kollat klart på Superstylisten Jonas.

Väntar

Ledig idag. Nice nice nice...
Vaknade runt 9tiden när Helianna gick upp, men jag låg kvar i sängen till typ kl 12. Hehe, oups. jag gillar min säng! Hade på datorn och har lyssnat på P3s webbradio.

Nu väntar jag på att Kristians (min tyska lägenhetskompis) syster ska komma så jag kan släppa in henne. Kristian jobbar och man måste bli insläppt av någon som bor här på området för att få komma in. Så jag sa att jag kunde ta på mig det ansvaret. Fick precis ett sms och hon sitter tydligen på bussen nu så får väll gå ner om 10min och möta henne.

Resten av dagen är oplanerad. Försker få tag i Josefine, får se hur det går. Annars får vi se vad som händer. Kan vara rätt gött men en helt ledig slapp dag ibland med.


BMW

Har länge vetat att Kristian varit inne på att köpa en röd BMW av sin kompis Tobbe. Det har förhandlats om priser och bla bla. Men jag blev faktisskt lite förvånad när jag loggade in på FB i morses och fick se detta:Ska bli spännade att få se den när jag åker till Sverige i maj. Och det ska bli spännade att få höra ut mycket han fick ge för den tillslut...

Super closing

Ja jobbade som sagt 14.46-22.30 igår. Detta kallas inte bara för stägning eller så, utan det heter helt seriöst "super closing". Vet inte riktigt om dom lagt till ordet super för att få det att kännas bättre eller sämre men men... Disney har viss tendens att hitta på egna, gärna engelska, ord för allt som har med jobbet att göra.

Jobbet gick hur som helt jätte bra! Sista timmarna är såklart sega och den sista halvtimmen stog vi och kollade mot bron konstant i hopp om att i nästa sekund se vakterna komma och säga att vi kunde stänga. Ca 22.20 så dök de efterlängtade vakerna upp och vi tre stackare, jag, Diego och Victor fick lämna ett öde Disneyland och åka hem.

Vi var inte direkt ensama på bussen. Det hade tydligen varit nån fotbollsmatch och varenda spanjor på Disney, och det är några stycken, hade varit på Disney Village och kollat på denna. Alltid härligt att dela buss med fulla spanjorer...

Var hemma vid 23.30, då var jag trött!

Ang Disney olyckan

Ja om någon nu var orolig för det så kan jag medela att jag inte åkte Big Thunder Mountain i måndagskväll.
Och ja Aftonbladet, den heter BIG Thunder Mountain, inte Thunder Mountain

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12931527.ab

"Fem personer har skadats – varav en allvarligt – i en olycka på Eurodisney i Paris.
Olyckan inträffade i kväll på berg och dalbanan Thunder Mountain på Eurodisney."

Kan medela att de fyra personerna som inte skadade så allvarligt glatt fortsatte sin kväll på Disney och att personen på sjukhuset mår ganska bra ändå. Och självklart så är Big Thunder Mountain stängd tills vidare...


Josefine och Helianna åker Big Thunder Mountain

Schema

Mitt schema v.17 (dvs denna veckan)
Mån 8.00-16.14 Tis 7.30-15.44 Ons 14.46-22.30 Tors -/- Fre 14.16-22.00 Lör -/- Sön 8.30-16.14
Mitt schema v.18
Mån 9.00-16.44 Tis -/- Ons 13.16-21.00 Tors 13.16-21.00 Fre -/- Lör 7.30-15.14 Sön -?-


Slappt

Vaknade runt 8 tiden, men vägrar att gå upp så tidigt när jag har sovmorgon så jag har bestämt legat kvar i sängen fram tills nu. Eller ja, jag befinner mig ju fortfarande i sängen, men jag sitter upp och har datorn i knät. Så jag anser att jag nu är "uppe".

Börjar inte jobba förens 14.46. Så jag har några timmar till att slappa på innan det blir jobb framt tills 22.30. Härligt arbetspass... Not.Go Morgon!

Snabbsumering, som vanligt...

Ja, nu tar vi tag i denna fina lilla blogg igen.
Orkar inte gå igenom de senaste dagarna så jätte nogrant men en lite sumering blir det och så lovar jag att börja blogga ordentligt igen i morgon!

-Fredags: Jobbade 8.00-15.44 satt i kassan. Lugn kväll framför Män som hatar kvinnor som Josefine lånat ut till mig.

-Lördags: Tog bussen till en av grannbyarna med min kollega Madeleine och spanade in läget där. Käkade lunch på en uteservering och solade i en park. På kvällen blev det en öl på Disney Village innan tidig sänggång.

-Söndags: Jobbade 8.30-16.14 satt i kassan, väldigt slapp och rolig dag på jobbet.

-Måndags: Jobbade 8.00-15.44 satt i kassan, fortsatt relativt lung. Solade vid sjön med Madeleine och Helianna på eftermiddagen.

Idag: Jobbat 7.30-15.14, stämplade dock inte ut förens 15.40 pga mycket att göra. Handlade mat på hemvägen och har mest slappat hela eftermiddagen/kvällen

Bloggtorka

Förlåt för dålig uppdatering.
Allt är fint här i Paris men jag är inte så motiverad till att skriva just för tillfället då jag vet att jag har nära i Sverige som har det väldigt tufft just nu. Livet kan vara så sjukt j*vla orättvist!
Tänker på er Peter och Joy.

Folk

Åh, vilken dag.

Hade det inte varit för att jag har underbara kollegor så hade min syn på människor varit i botten just nu. Tror nämligen vi slog rekord i antal otrevlig gäster idag. Blev utskälld av var och varannan gäst för att jag tog för lång tid på mig att hjälpa de andra/deras biljetter inte fungerade och/eller att de inte hade sina ID-kort med sig som det står på e-biljetterna att man ska. Suck...

Men några fina gäster hade vi ändå! Små söta flickor i prinsessklänning kan man inte bli annat än glad av.

Men jag är verkligen helt slut! Satt som en zombi på lunchen och visste inte vart jag skulle ta vägen. Har aldrig blivit så trött av att jobba ät på Disney innan. Så det var ju väldigt motiverande att höra de mer erfarna kollegorna berätta att såhär är det hela sommaren... Tur att jag är kassautbildad! (Om det inte framgått så har jag stått vid ingången idag) Haha.


Vollyboll

Asså igentligen så har det hänt ganska så mycket roligt på jobbet idag som jag skulle vilja skriva. Men jag är aldeles för trött för det...
Ni får nöja er med en snabbresume av dagen så kanske jag orkar skriva det roliga en annan dag. Vem vet.

-Jobba 08.00-15.44 satt i kssan och slutade i tid
-Tog bussen hem
-Bytte om till lite sportigare kläder
-Blev hämtad av Anthony och åkte till det andra Disney bostadsområdet
-Spelade vollyboll med några kollegor och lite annat folk
-Kollade in Madeleines rums
-Åkte hem
-Skypar med Kristian

Nu ska Krisitan sova, och det ska jag nog med.
Go natt!

Promenad

Yeah, orkade gå på en promenad. Ca 40min den vanliga rundan med Tankesmedjan på P3s podd i öronen.
Solen lyser ordentlig så jag tog på mig ett par riktigt kort shorts och hoppas på att jag även kan ha fått lite färg på min ben.

Nu ska jag duscha, sen tänker jag ägna resten av kvällen åt webb tv i form av Vampier Diaries, Gossip Girl och Hellcats! Skulle det mot förmodan även hinnas med så står Supersytlisten Jonas även med på tv-tablån.

Påsklovsöverrumpling

Om någon missat att det är påskolv här i franskrike så kan jag medela att det har INTE jag!
Hej hopp vilken dag det har varit.

Mitt 07.30-15.14 pass blev till ett 07.30-15.25 pass. Visserligen bara 10 min sent och en förbättring på ca 30min från igår men ändå, och så får vi tänka på att Remi som började kl 07.00 stämplade ut samtidigt som mig...

Skulle igentligen stå vi ingången, och det gjorde jag typ fram till kl 10. Sen fick jag hoppa in i första bästa lediga kassa lite hipp som happ. Fick sitta där i ca 20min innan jag helt plöstligt fick packa ihop alla min grejer och byta kassa. De idag öpnnade vi nämligen kassa 9! Det är inte ofta den är öppen, vilket lätt leder till att ingen har koll på att det fattas massa grejer där. Men nu vet iaf jag det, och fick veta det på värsta sätt! Det var jag och en tjej som igentligen jobba på Pass Anuelle som fick sitta där helt själva. Vi skötte oss faktiskt otroligt bra med tanke på hur vi hastigt och lustigt blivit inslänga dit.

Eftermiddagen var iaf lung, jag satt och halvsov i säkert 1 timme i väntan på att en team leader skulle kunna godkänna min kassa. Så det var faktiskt varken mitt eller kundernas fel att det blev sent.
Och tror mycket och stressigt jobb så har det varit en bra dag. Kassan stämde och jag har jätte fina kollegor!

Och på tal om kollegor, träffade idag en kollega som jag inte träffat förr. Vi stod och pratade lite sådär allmänt som man gör men någon som man precis träffat, och idag var det min tur att hoppa till av förvåning när han, efter att jag berättat att jag är svensk,  säger "jamen då pratar du svenska". Det visade sig att han är halvsvensk och bor här i Paris och jobbar bara på Disney över loven. Men det var trevligt att få prata lite svenska.

Nu borde jag verkligen gå ut i solen!

Lite senare

Jobbat 8.00-15.44 idag.
Satt i kassan, vi hade att göra! Påsklov här i Paris och varenda unge vill gå på Disneyland, tur ä väll det för mig för annars hade jag inte haft något jobb!
Trots mycket folk så gick det väldigt bra, lunchen blev lite sen men det överlevde jag

Blev dock lite irreterad i eftermiddags, trots att jag räknat klart kassan och var klar först så blev jag den sista att få gå hem, dessutom då ca40min försenad, detta endast pga andra. Hade inget planerat efteråt så det gjorde väll inget men drygt att sitta och glo i väntan på andra när man egentligen skulle fått gå hem.

Efter jobbet mötte jag upp Helianna och vi åkte en liten vända till Val d´Europe. Handla lite mjök och anant bra  att ha och sedan sedan åkte vi hem igen. Gick inom recpetionen och införskaffade nya internet koder samt medelade att det är stopp i vårat handfat. Handfatsproblemet ska åtgärdas i morgon sa dom.

Nu har jag, som ni kanske märkt, bloggat en ganska bra stund. Nu ska här duschas och sedan ev skypas lite.


Bokat och klart

Sverige 13-16maj.

Flyger med SAS till Köpenhamn och tar sedan tåget till Falkenberg.
Detta innbär att jag får träffa min Kristian och min Lester! Och att jag kommer kunna gå på Fegenfesten samt träffa massa fina vänner.

Jag är glad! Och längtar jätte mycket!

Söndag med Mamma och Pappa

Söndagsmorgonen var ännu segare än lördagsmorgonen... Vi är ingen morgon familj...

När vi väl kom igång och rörde på oss så åkte vi till Montparnasse, en jätte hög bygnad som man kan åka upp i och se hela Paris ifrån. Men innan vi åkte upp i hissen så gick vi till ett närliggande Creperie och käkade frukost i form av pannkakor. Jag valde inte helt oväntat nutella och grädde på min pannkaka...

 
Mamma äter pannkaka, min pannkaka

När vi var mätta och glada så tog vi hissen upp i det höga huset och kollade på utsikten. Man såg verkligen hela Paris därifrån! Ganska häftigt får jag säga.

 
Utsikt från den höga nyggnaden (ja det är eifeltornet man ser) och byggnaden från marken.

När vi kollat klart på utsikten så började vi gå mot tunnelbanan igen, men med flit så tog vi en omväg om Luxemburg parken för att titta på den. Och innan vi hittade tunnelbanan så hittade en mysig liten pizzeria med uteservering där vi satte oss i solen. Halvbra mat och servic men annars ett trevligt ställe.


Pappa på uteserveringen

När maten var uppäten så gick vi till tunnelbanan och åkte tillbaka till hotellet.
Vi hämtade baget och sedan tog vi tunnelbanan till Chatles Les Halls, där var det dags att säga hejdå. Väldigt sorgligt tyckten en ledsen Erika... Mamma och Pappa tog tåget mot flygplatsen och jag tåget mot Disney.

Mesta delen av kvällen efter att jag kom hem gick åt att skypa med Kristian och den lilla delen som blev kvar så duschade jag och packade upp helgens packning.

Är väldigt glad att Mamma och Pappa kunde komma och hälsa på. Det har varit en super bra helg!
Tack M och P!Lördag med Mamma och Pappa

Slapp lördagsmorgon, ingen av oss hade direkt brottom att gå upp.
När vi väl var vakna och påklädda vid 10tiden så gick vi till Donken som låg precis brevid hotellet och käkade frukost. Blev förvånad över hur goda deras pannkakor var.

Sen var nästa stopp Lovren. Ingen av oss är väll sådär direkt konstintreserad men Lovren är ju ett måste! Vi kollade på Mona Lisa, en kvinnlig staty utan armar som jag glömt namnet på och lite egyptiska grejer. Väldigt spännande att se faktiskt. Och så såg vi självklart massa grejer där imellan med!

   
Mona Lisa, Lovren, Mamma och jag och en sfinx , tjejen utan armar

Efter Lovren så promenerade vi upp mot Champs Elysse. Påvägen stannade vi på en liten uteservering i en park och käkade lunch. Jag "franskade" till det ordentligt med en baguett och pommes.


Jag äter en baguette

Sen gick vu upp hela Champs Elysse mot Triumfbågen. Därifrån tog vi tunnelbanan till Sacre Coeure, det är någon slags stor fin bygnad med lite fint grönt runt om. Själva byggnade och det gröna var såfär halvspännande, men det var en kille som stod på trappan och gjorde sjukt coola konster med en fotboll. Han avslutade hela uppvisningen med att klättra upp i en lyktstolpe och göra lite trix med bollen där upp med...

   
Cool kille uppe i lyktstoplen med fotboll *2, folk i trappan vid Sacre Coeure.

Att göra uppvisningar precis vid trappan var ett ganska smart val då det var fyllda med folk som satt där och njöt av solen och utsikten över Paris.
När vi hade kollat klart på Sacre Coeure så letade vi upp närmsta tunnelbane station och åkte tillbaka till hotellet. Vi vilade i ca en timme innan Joel kom och mötte oss nere vid entren.

Hela gänget gick bort till en Kinesisk/Thiländs/Vietnamesisk resturang och käkade. Maten var jätte god! Efterrätt var mindre god, men det är smällar man får ta...
Efter maten ville Mamma och Pappa gå till ett ställe dom hade ätit lunch på under fredagen och ta en drink. Vi hittade stället och tog oss en drink, vi hade gärna suttit där en stund till men dom stängde visst så vi blev ombedda att gå. Vi gick till ett nytt ställe och samma sak hände där, efter en öl så bad personalen oss gå då de skulle stänga. Vi gick till ett tredje ställe och samma sak hände där. Haha. Då var klockan 02 på natten så vi gav upp och gick hem till oss.

Men det var en väldigt trevlig kväll och det var roligt att Joel ville vara med!

(Ber om ursäkt om bilderna är lite små, men det är Mammas bilder som jag fått över internet, så är det inte så praktiskt med allt för stora bilder. Men kollar ni Mammas blogg inom en snar framtid så finns de säkert där med.
http://texasleander.blogspot.com/)

Fredag med Mamma och Pappa

Yay, direkt efter jobbet i fredags så hoppade jag på tåget till Paris. Lyckades ta fel tåg en bit men rättade till det ganska snabbt så ca 2 timmar senare så var jag på Best Western Hotel där Mamma och Pappa bodde.

Vi slappade en liten stund innan vi tog tunnelbanan några stationer för att leta upp de latinska kvarteren. Vi hittade många saker, men om det verkligen var de latinska kvarteren som folk brukar prata om som vi hittade är än i dag oklart... Men vi hittade Notre Dame och en trevligt resturang. Jag åt en tartiflett, som numera är min nya favoriträtt: smält ost med smält ost och lite smält ost och så några små potatis och bacon bitar. MUMS!


Min tartiflett och sallad.

Efter maten letade vi upp ett glassställe som hade världens godaste glass, eller inte långt ifrån iaf! Riktigt gott var det! Efter glassen så strosade vi runt i kvarteren och funderade på om de var de latinska kvarteren eller inte...
Sen promenerade vi hemmåt. Pappa klarade sin uppgift som kartläsare sådär halv bra, men vi lyckades tillslut hitta tunnelbanstationen som vi ville till och lyckades komma tillbaka till hotellet.

För att jag skulle slippa åka hela vägen hem igen så hade Mamma och Pappa bett om ett rum men en till säng, några sådanna rumm fanns inte, därimot gick det att fixa in en extra säng i rummet. Inte den lyxigaste sängen jag har sätt direkt, en liten tältsäng som nätt och jämt inte nuddade marken. Men den dög till att sova i. Som tur var... Haha.

Väldigt bra eftermiddag/kväll i Paris!


Jag borde

Jag borde skriva världens längsta, eller flera lite korstare, inlägg om helgen nu...
Men klockan är 22.15 och jag ska upp och jobba i morgon. Har dessutom massa bilder jag vill visa men som jag inte orkar fixa till just nu.

Så jag gör såhär: jag säger att det varit en toppen helg och att Mamma, Pappa och jag varit riktigt turistiga i det fina vårvädret och så skriver jag mera i morgon.

Bjuder på en bild på Mamma och mig:


Go natt!

Mamma!

Åh, idag har det varit en bra eftermiddag!
När jag kom ut från jobbet så stod Mamma och väntade på mig!

Vi började med att fika på Starbucks, sedan gick vi igenom alla Disney affärerna i Disney Village. Mamma köpte ett par Disney "Converse", riktigt snygga faktiskt! Och så fick hon ju lite rabbat när jag visade upp mitt Disney-ID i kassan.
När vi var färdiga i Disney Village så tog vi tåget till Val d´Europe. På tåget träffade vi min tyska lägenhetskompis och pratade med henne. Var ju lite roligt att Mamma fick träffat henne med.
På Val d´Europe så gick vi en liten snabb vända innan vi gik och satte oss på en italiensk resturang och åt pizza. Jätte gott var det, och så blev det lite glass till efterrätt.

Eftersom Mamma har en bit tillbaka till hotellet där hon och Pappa bor inatt så fick vi säga hejdå vid åtta tiden. Passade ganska bra för det gick en buss hem 20.03. Var hemma vid 20.30.

Sen jag kom hem har jag bara hunnit skypa med Kristian samt bloggat tidigare inlägg. Hade iegntligen tängt lägga mig och sova för ca 40min sen... Men det är ju ganska så kört. Haha. Ska dessutom hinna duscha innan jag äntligen kommer att komma i säng.

Så go natt!

Lite minus

Suttit i kassan idag. Inte så farligt mycket folk som jag trodde det skulle vara.

Allt gick jätte bra och jag hade trevligt och hjälpsamt folk med mig i kassan.
Men i slutet så visade det sig att jag ev gjort en miss som kan ha kostat mig 80euro... Inte så spännande.
Vet inte när jag får veta om det gick ändå eller inte, och det spelar egentligen ingen större roll för det kommer inte direkt hända något. Men det känns ju lite surt att ha gjort en sån tabbe. Men det händer även de bästa ibland...

En halvtimme innan jag slutade fick jag, Sandra och Marion i order att göra Show Time. Lite opraktiskt då en Show Time oftast tar minst 1 timme... Men vi skyndade oss allt vi kunde och lyckades göra den på 40min. Vi stämplade ut 10min efter att vi egentligen slutat men vi var väldigt stolta över att ha fixat det så fort!


En katt

Denna söta lilla sak låg och sov på grannarnas dörrmatta när jag gick till jobbet i morses.
Vet inte om den är hemlös eller om den bara inte orkar gå hem och valde att sova på mattan ist. Men det är faktiskt ganska många katter som springer runt här.


Hästar och hundar

Direkt efter jobbet igår så tog jag hotellbusen bort till Hotel Santa Fe där Josefine och Madeleine jobbar. Pratade lite med Madeline som stod i receptionen medans jag väntade på att Josefin som precis slutat bytte om. Sen hoppade jag in i bilen med henne och åkte med hem till henne.

Hjälpte till lite i stallet, lekte med hundarna, kollade på när hon red och fikade ihop med resten av stallgänget. Åh vad härligt det är att få pussa lite på små lena mular! Hittade en jätte kelen lite herre att pussa på och mysa med i stallgången. Det blev även en hel del mys med lílla Doris medans Josefin red.


Doris och Jag


Josefine och Pepita

Planen var att Josefine skulle skjutsa mig till bussen som gick lite innan åtta. Men då dom plötsligt skulle åka och käka på resturang så blev jag trevligt nog medbjuden. Det var ett jätte trevligt litet ställe som vi åkte till, och Doris fick följa med! Åt en god sallad och en rejäl glass till efterrätt. Josefines pojkvän bjöd på kalaset, men vi kom fram till att jag har nog ganska snabbt betalt tillbaka om jag fortsätter åka och hälsa på och hjälpa till i stallet. Haha. Josefine och jag drack varsin väldigt god drink innan vi fick maten:


Cool och god drink.

Efter maten skjutasde Josefine hem mig, var hemma vid 22.40, typ kanske... Var iaf väldigt trött och somnade bums när jag gick och la mig! Man blir trött av att vara ute på landet.

Bra dag

Oj, kom hem lite senare än planerat.
Blir en snabbsumering av dagen så skriver jag mer en annan dag.

-Jobbat 07.30-15.44, mycket folk med allt har flytit på
-Följde med Josefine hem
-Klappade på hästarna hemma hos Joeseine
-Hänge med Josefine och Seb på resturang
-Fick skjuts hem av Josefine

Nu är klockan snart 23 och jag är trött! Men en väldigt bra dag har det varit!

Erika is back

Åh, glömde säga det innan: nya namnbrickorna har kommit på jobbet!

Så nu får jag äntligen heta Erika igen! Gillade verklige inte att heta Aurelie...

Borde untnyttjat detta och ha haft på mig min namnbricka idag på Starbucks, för dem skrev Irica på min mugg....

Kall dricka i kallt väder

Direkt efter jobbet idag så gick jag, Madeleine och Christophe bort till Disney Village för att besöka Strabucks.

Jag vet inte riktigt hur vi tänkte men vi tog samtliga kalla drickor och av någon anledning så satt vi oss utomhus. Tror vi lurades av att solen tittade fram och värmde lite. Men Strabucks ligger helt i skugga vilket gjorde att vi satt och frös ganska ordentligt. Vi hade visserligen kunna gå in och satt oss, men av okänd andledning så envisades vi med att sitt kvar.

Trevligt hade vi det iaf. I ca två timmar satt vi faktiskt och tjötade. Härligt att man har så bra kollegor att man kan umgås med dem både på jobbet och på fritiden!

Var hemma vid 6tiden. Två timmar av kvällen gick åt att skypa med Kristian, haha. Nu har ätit kvällsmat och är nyduschad. Börjar jobba 07.30 i morgon så sängen börjar kalla!


Kallt

Ja, till skillnad från föregåenda dagar så har det idag varit väldigt kallt!

Gick först till jobbet utan jacka men fick under en av mina raster springa tillbaka till mitt skåp och hämta den stora kappan och halsduken samt hälla i mig 2 koppar varm choklad för att inte förfrysa. Detta var visserligen under förmiddagen och det blev lite bättre på eftermiddagen.

Första dagen på länge som jag inte satt i kassan. Rätt gött att slippa det ansvaret för en dag även om jag gillar att sitta i kassan nu. Sen var det väldigt trevligt folk som jag jobbade med idag. Maria Franceska (ingen aning om hur hon stavar till det egentligen...) hade Show Time ihop, dvs vi ser till att det finns papper, platspåsr, bruschyrer, program osv överallt där det bör finnas. Det blev en aningen virrig Show Time och vi stämplade slutligen ut 5min för sent för att vi hade virrat runt så mycket. Men kul hade vi.

Gissa...

...vilka som kommer till Paris i helgen?!

Mamma och Pappa!

Erika är glaaaad!

Varmt

Nyss kommit hem från jobbet, svettig och go...

Jobbat 8.00-15.44. Satt i kassan. Det var riktigt mycket folk under hela förmiddagen, slog nytt personbästa i färsäljning, haha. Blev förvånad över hur lätt allt gick, hade nog lite tur men snälla gäster, och så ska jag nog tacka min snälla kollegor som svarar på mina frågor.
Det var en del att räkna på slutet men allt stämde så jag är väldigt nöjd med mig själv!

Sålde biljetter till en svensk familj, alla blir lika förvånade när jag plöstligt börjar prata svenska med dem efter att de berättat att de kommer från sverige. Haha.

Sista timmen stod jag vid ingången, det var svettigt! Inte för att det är så fint väder utan för att det bara är sådär äckligt varm. Tur att vi har luftkonditionering i kassorna!
Sola vid sjön

Åh vad glad jag blev! Det visade sig att Marlene var också ledig idag och hon skickade ett sms och frågade om jag ville hänga med och sola vid sjön, ett sånt erbjudande tackar man ju inte nej till.

Så i två timmar har vi och två italienska tjejer legat vid sjön och solat. Hur underbart som helst! Min svenska bleka lilla kropp kan behöva lite sol...
Kommer defentivt spendera fler soliga dagar där nere. Bortsätt från alla myror så var det väldigt trevligt. Lite synd bara att sjön inte är direkt badvänligt.

Min utsikt från min handuk när jag låg och solade:
  
Min väska och min skor i gräset, mina bleka ben och en massa grönt fint gräs.

Ledig dag

Jaa, det blev ju som sagt ingen ponnytävling idag pga brist på bussar.

Så det här är en väldigt slapp dag. Sov till 9tiden, käkade frukost, lyssnade på P3-webbradio, kollade på Vamire Diaries på Tv6-play och har gått på en 40min lång promenad.

Vill egentligen vara ute mera i solen, men vet inte vad jag ska göra. Alla jobbar idag och jag vet inte riktigt vad man ska göra utomhus helt själv mer än att gå på promenad...


På promenad i Magny Le Hongre
 

Dumma bussar

Vet att jag tidigare klagat på bussar, både bussar hemma i Sverige och här i Frankrike för att dom inte går när jag vill att dom ska gå.

Men detta tar f*n priset! Det går INGA bussar hem till Josefine på söndagar...

Skulle igentligen åkte dit och hjälpt till på den stora ponnytävlingen som ska vara där i morgon. Men eftersom det inte går några bussar och ingen har tid att åka ända hit och hämta mig så sket det sig...

Trodde först att det skulle gå tre bussar, vilket inte är så mycket det heller. Men det visade sig att det var lördagsbussarna jag kollat på. Och under lördagstabellen så stod det "På söndagar och helgdagar går denna linje inte". Stackars dom som bor där mitt ute i ingenstans...

Så nu får vi se vad jag ska göra i morgon, mer än att svära över hur dumma bussarna är då...

Klippning, sol och fina vänner

Vaknade runt 10tiden i morses av att Helianna började röra på sig.
Efter att vi båda segat runt lite under förmiddagen så tog vi tag i våra liv och åkte bort till Val d´europe.

Jag gick in på Tchip, en väldigt billig frisör och frågade om dom hade en ledig tid. Det hade dom så en timme och 25euro senare var jag nyklippt och mitt hår nybehandlat med nått vårdande medel. Bra kändes det iaf!


Lite snelugg igen, uppklippt och de slitna topparna är väck.

Efter klippningen mötte jag upp Helianna igen och vi käkade pasta på nått käckt litet pasthak. Man fick välja vilken pasta, vilken sås och vilken ost man ville ha och i hur stor burk man ville ha det. Jag valde ostfyllda tortelinis med köttfärssås och emmetalost. Helt okej käk!


Min lunch.

Sen var det solglasögon shopping och matinhandling som stod på schemat för oss både. Införskaffade mig ett par pilotbrillor på H&M och sen blev det lite nödvändigt mat på Auchan. Vi lyckades precis tima in en buss hem så det var bara att hoppa på och åka hem.

Slappade en liten stund innan jag tog en promenad. Började på samma vända som vanligt men svängde på ett ställe och hamnade efter en stund i en liten skog och sen så var jag tillbaka i bostadsområdet där La Boisrie ligger. Tog sisådär 40-50min att gå. Ganksa lagom. Och som vanligt svettigt när solen ligger på!


Den lilla stigen i skogen.

Efter promenade fick det blir en dusch och lite kvällsmat. Det var inte helt fel. Efter maten kollade jag på Superstylisten Jonas på tv3-play och målade naglarna. Lagom till att programet var slut så var både Helianna och Madeleine redo att hitta på något. Så vi packade lite godis och kakor och gick bort till den lilla sjön och hade pick-nik. Jätte mysigt hade vi det i solnedgången med godis och kakor och prat.


Helianna och Madeleine vid sjön.


Solnedgång och en posande Madeleine

Tror inte ens jag behöver påpeka att jag haft en bra dag?
Kan tillägga att jag även hunnit skypa med Kristian och att jag nu ska kolla på film och slappa.

Vår

Lite bildbevis på att vårens har kommit till Paris på riktigt.


Bild tagen utanför vårat hus.


Bild tagen från köksfönstret.

Disney Village

Tyckte att när det var fradagskväll och både Helianna och jag skulle vara lediga under lördagen så kunde vi passa på att hitta på något annat än att bara sitta hemma framför våra datorer.

Så vi tog bussen ner till Disney Village för att kolla läget där. Har aldrig varit där på kvällen innan så det var kul att se att det var ganska livat. Efter att ha kollat runt lite så satte vi oss på sportbarnes uteservering och tog varsin dricka. Helt okey att kunna sitta på en uteservering kl 23 på kvällen i april!  Inget man gör i Sverige precis. Kl 23.27 gick bussen hem, ganska lagom faktiskt för jag var ganska trött.

En väldigt bra fredag har det iaf varit både jobbet och efter jobbet.


Blå, blinkade drinkar som vi drack. Kan säga att sockret på kanten av glaset var godare än drinken...


Hemma hos Josefine

Direkt efter jobbet igår så tog jag tåget till Val d´eurpoe, och där i från tog jag buss 32 till ett väldigt litet samhälle där Josefine plockade upp mig med bilen och så åkte vi hem till henne.

Josefine bor med hennes pojkvän på pojkvännens föräldrars hästgård. I Helgen ska det vara hopptävlignar där så det höll på att bygga banor vilket jag gärna hjälpte till med. Bära bommar och hinderstöd har man ju gjort några gånger på Plönninge så det var inga problem. Hjälpte Josefin att borsta henne häst, helt underbart var det att få stå och mysa med en häst. Sen var det allmän rundvisning av stallet och så en massa prat om jobbet och annat.

Vid 20tiden gick min buss hem. Så Josefin skjutsade mig bort till bussen och en timme senare var jag hemma igen, väldigt glad över att ha fått klappa på lite söta hästar och hundar (det kryllade av hundar på gården) och att få ha umgåst med super braiga Josefine! (braiga är visst ett ord!)


Josefines häst som jag glömt vad hon heter... Fin är hon i alle fall!

   
Stallet, banbygge och Josefins super söta bladrashund Doris.


Lugnare än en filbunke...

Ja det var vad det var på jobbet igår.

De 45min första minuterna satt jag bara och glodde innan min första gäst kom.
Efter lunchen satt jag i en hel timme utan gäst...
Sålde för ca 10ggr mindre än i torsdags... Ganska lätt att räkna kassan iaf!

Tur att jag satt i samma kassaavdelning som Marlene och lite annat trevligt folk så vi kunde roa varandra när gästerna vägrade köpa biljetter av oss.

En försöklaring till varför vi inte sålde så mycket är nog att vi satt i kassorna lite längre bort från central ingången vilket gör att folk liksom inte hittar en. Men annars så förstår jag inte riktigt, en fredag med strålande sol tycker man borde locka folk till Disneyland...

Snabbsumering av gårdagen

Lite dåligt med tid för mera utförlig bloggning just nu. Lovar längre inlägg + bilder senare!
Här kommer en snabbsumering av gårdagen.

-Satt i kassan 8.00-15.44, det var jätte lungt och gick jätte bra
-Åkte hem till Josefine och hjälpte till att bygga hoppbana samt bortsa på lite hästar
-Åkte hem och slappade en liten stund i väntan på Helianna
-Tog bussen ner till Disney Village och tog några öl/drinkar på sportbaren ihop med Helianna
-Var hemma vid 00.20, väldigt nöjd med dagen!

Varm promenad och skit internet

Var egentligen jätte trött och varm och omotiverad när jag kom hem. Satt i 2 timmar och bara slöade och kännde mig allmänt slö.

Tillslut så tog jag mig samman och gick ut en sväng. Provade att fortsätta att gå längs med vägen som jag gick igår. Det visade sig att det blev en liten runda på ca 50min. Ganska svettig när solen lyser.

Är nu nyduschad och ny äten.
Känner mig lite halv nöjd med mig själv men den kännslan trängs bort av det faktum att internet kronglar som f*n och jag blir skit förbannad.

Just nu är jag inne med det superlångsamma gratis internet då jag för tillfället givit upp hoppet på det jag betalt för. Vissa dagar funkar det finfint och vissa knappt alls. Kronglar det igen så går jag till receptionen och klagar!
Vet att det inte är världens grej men jag blir verkligen skit sur! Vill kunna lyssna på Spotify, kolla webb-tv och skypa utan att det bryts 7000gånger i minuten...

Lite mera

Nu har jag fått känna på lite mera hur det är att sitta i kassan när det är lite mer folk som vill köpa biljetter.
Tror visserligen inte att det varit mer folk än övriga dagarna men jag har suttit i första kassan i mittengång vilket är en av de kassorna som folk automatiskt dras till. Det kan lixom stå 10pers i kö till den kassan medans det är helt folktomt i kassorna bakom.

Men dagen har gått jätte bra. Väldigt stolt över mig själv som klarade dagen så bra. Kassan gick runt perfekt och allt var allmänt bra. Men shit vad trött man blir i huvudet! Och än så länge klarar jag mig inte helt själv, stackarna som sitter runt om mig blir överrösta av frågor...

Jätte fint väder idag med, så på lunchen satt vi ute och njöt av solen en stund. Härligt.

Solig promenad

När jag kom hem från jobbet så slappade jag lite och väntade på att Helianna skulle komma hem för att veta om hon ville gå ut och gå med mig eller inte.

Helianna kom hem, men hon var så veleig och visste inte vad hon ville så det slutade med att jag gick ut och gick själv med bara min Ipod som sällskap. Har laddat ner Lilla Al-fadji podd från P3 så det var ganska så bra sällskap kan jag säga.

Började med att gå den vanliga svängen, men istället för att att gå in mot de nybyggda området så fortsatte jag på en grusväg mellan några åkrar. Jätte fint var det, några åkrar var helt gula. Vet inte hur långt jag gick men efter en stund så vände jag och gick hem då jag var osäker på vart jag skulle hamna om jag fortsatte.
När jag kom hem igen konstaterade jag att jag varit ute i ca 40min. Kanske ingen jätte lång och jätte ansträngande promenad, men solen låg på ganska bra så svettigt blev det!

Efter promenade tog jag mig ett bad. Första gången jag badar badkar på typ 78år... Inte helt fel kan jag säga!
Hade med mig datorn in i badrummet så jag kunde lyssna på musik samtidigt.

Så nu när jag är motionerad och ren så borde jag laga samt äta lite mat...

Mycket bättre

Denna dagen har varit mycket bättre än gårdagen! Iaf arbetsmässigt.

Kan ha och göra med att det var väldigt lungt och att jag kunde ta gått om tid på med med och mellan alla mina kunder. Långa stunder bara satt vi och glodde. Alica, tjejen som skulle suttit brevid mig satt knappt något alls i kassan på förmiddagen utan sprang runt utanför och mer eller mindre tvingade folk att gå bort till mig och Johan och köpa biljetter av oss. Haha.
När kassan räknades så låg jag back 5euro i kontanter. Vart de 5eurosarna har tagit vägen får vi nog aldrig veta... Var lite orolig en stund men min teamleader verkade inte bry sig så mycket.

Fint väder har vi haft med, nästan lite synd att jag suttit inomhus hela dagen. Men undet rasterna så passade vi på att sitta ute och mysa. Och vi stängde kassorna ganska tidigt (ingen ville ju köpa biljetter ändå) så sista timmen så stod jag i entren.

Kände mig ganska så nöjd och glad när jag stämplade ut 15.44 och gick hem. Madeleine höll mig sällskap medans jag väntade på bussen vilket inte gjorde dagen sämre.

Fika

Direkt efter jobbet så mötte jag upp Madeleine, Josefin och Helianna i Disney Village.
Först ville Madeleien och Helianna äta så det bar av till Donken, där jag köpte en McFlurry, Mmm!

Sen gick vi till Starbucks för själva fikan. Sjukt dyrt men jag unnade mig ändå en kaffe. Tyckte jag var ganska så värd det efter dagen i kassan.
Tror vi satt och tjötade i en timme eller kanske lite mer inne på Strabucks. Mest jobb såklart! Man slutar aldrig förundras över hur konstiga saker kollegor och gäster kan göra. Haha.

  
Josefin, Madeleine, Helianna och mitt kaffe.

Jätte trevligt att träffas alla fyra var det iaf, även om det inte blev så länge.

När vi kom hem gick Helianna och jag till receptionen och skulle fylla i lite papper för ansökan om nån typ av bostadsbidrag. Får se om jag får det eller inte men ska iaf fortsätta fylla i papper nästa vecka. Kan man få lite extra pengar så är det ju inte fel!

Har skypat med Kristian och Nena, inte samtidigt då... Det var trevligt som alltid!
Nu ska jag sova. Natti natti

Ensam i kassan

Jaha, då har jag klarat av min första dagn ensam i kassan.
Gick både bra och dåligt...

Klarade det mesta själv utan problem, men klantade mig och råkade slänga/tappa bort några kvitton som jag borde sparat. Inget som inte gick att åtgärda, men massa förlorad tid! Och sen stämnde inte min kassa helt med cash och creditkort och grejs, men slutsumman stämde så när ingen lyckades hitta felet så fick det bli så...

Så egentligen så gick nog dagen ganska bra. Men det kändes ändå inte så bra när jag stämplade ut...
Tur iaf att jag hade underbara Marlene brevid mig som hjälpte mig med alla min frågor! Hade inte klarat mig utan henne.

Hoppas det går bättre i morgon.

Btw, sålde biljetter en norsk och en svensk familj, så jag fick lite användning av mitt modersmål för en gångs skull!

Flytten

Yäää!

Tog lite sovmorgon, åt lite frukost, packade ner det sista sen började jag bära bort saker till lägenhet nr 625.
Helianna hjäpte mig med ett ganska rejält lass så det blev bara tre vänder.

Började packa upp allt direkt för att få det gjort. Blev ganska förvånad över att det tog mindre än 2 timmar att flytta och packa upp allt.
Har varit borta vid receptionen och bytt nycklar samt skrivit på ett nytt kontrakt. Så nu är allt klart!

Jag bor i lägenhet nr 625 tillsammans med Helianna!

Hellcats

Fick en ny favorit tv-serie igår.
Efter allt packade så var jag trött, så jag letade runt bland alla svenska tv-kanaler after ett lämpligt program att slappa till. På Kanal5 så hittade jag den nya serien Hellcats som låg ute på Kanal5-play helt gratis.

Så jag kollade igenom alla 4 avsnitt som låg och ut väntar nu otåligt på det 5e...
Vet inte om det är någon höjdar serie igentligen, men jag är ju väldigt förtjust i alla Bring It On filmer så det är kanske inte så konstigt att jag fastnar för en serie om Cheerleading.

En bra kväll var det iaf, att bara ligga och slappa framför en bra serie.

Packat och klart

I morgon blir det flytt till lägenhet nr 625 och Helianna.

Så direkt när jag kom hem så började jag, ehm, packa... Eller kanske rättare sagt knöla ner alla mina ägodelar i väskor och påsar. Blev förvånad över att jag fick ner allt och över hur snabbt det gick...
Har självklart inte packat precis allt, lite grejer kommer jag ju behöva ikväll och i morgon innan jag flyttar. Men i det stora hela så känner jag mig redo.

Både jag och Helianna är lediga i morgon så hon har lovat att hjälpa mig att bära. Så när jag vaknat och gått upp i morgon så ska jag bara hämta nycklen och sen är det bara att börja bära!

På bättringsvägen

Åh vilken lättnad i morses när halsen hade återgått till normalstorlek samt slutat göra ont! Hade väntat mig det värsta så plötsligt så kändes det inte alls jobbigar att gå upp kl 6 på morgonen och åkte till jobbet.

Även idag så var det press-event och även idag gick jag stå i VIP ingånen och utgången fram till lunch. Fortfarande inte kändisar dock, eller ja, inte för mig kända personen iaf. Tydligen så släppte jag in en fransk nyhetsreporter...

Efter lunch återgick vi det vanligt jobb och jag stod även vid den vanliga ingången. Men det var väldigt lungt, tror att vädret som idag bestått av regn, moln, reng och blåst kan ha bidragit till att minska antalet gäster.

Var inte helt fel att få stämpla ut och gå hem kl 15.14. Fick vänta på bussen ca 25min men när man har Legend of the Seeker i mobilen så är det inga problem!
Förskylningen har bara blivit bättre under hela dagen så det var med ett glatt humör som jag åkte hem.

Dags för sängen

Har legat och vilat i en timme, ätit tomatsoppa, proppat i mig medecinerna, kollat på Huset fullt av hundar och duschat.

Kan tyvärr inte säga att jag mår bättre...
I morgon ringer klockan 05.55, hoppas verkligen jag mår iaf lite bättre då.

Dags för sista doseringen halstablett och halsspray sen blir det sängen.

Schema

Just nu ser mitt schema riktigt bra ut...

Mitt schema v.14 (dvs kommande vecka som jag redan skrivit en gång)
Mån -/- Tis 8.30-16.44 Ons 8.00-15.44 Tors 8.30-16.14 Fre 8.00-15.44 Lör -/- Sön -/-
Mitt schema v.15
Mån 8.00-15.44 Tis 7.30-15.14 Ons 7.30-15.14 Tors 8.00-15.44 Fre 8.00-15.44 Lör -/- Sön -?-


Förskyld och VIP

Åh vad jag inte blev glad när jag vaknade kl 5.55 i morses och insåg att förskylningen hade blivit ca 700gånger värre än igår.

Blev väldigt glad över att få den lättaste delen av jobbet. Eftersom det idag var ett "press-event" så var det väldigt många VIP-gäster. Så jag och några till fick i uppgift att bara stå vid VIP-ingången och utgången, alltså slapp vi alla "vanligt" gäster. Dock så var VIParna inte så spännande, vi väntade oss massa kändisar men det såg vi inga...

Efter lunch återgick vi till det vanliga systemet och fick även änga oss åt de "vanliga" gästerna. Men på eftermiddagen  är det inte så farligt. Tror vi var lite fler än vad som behövdes så det blev mest en massa spring hit och dit...

När klockan blev 15.14 och jag gick gå hem var jag otroligt lättat över att jag hade lyckats jobba hela dagen. Förskylningen verkligen bryter ner hela kroppen. När jag var på First Aid fick jag bara en verktablett.

Så påvägen hem gick jag inom det lilla samhället här och köpte upp halva apoteket... Eller iaf halstabletter, en halsspray och nästäppa/huvudvärk/feberdämnade tabletter. Fabrorapoterkar var snäll och valde ut alla dessa produkter specielt för mig och sa hur ofta jag skulle ta dem. Ca 20euro gick kalaset på.

Hoppas verkligen jag blir bättre nu för vill verligen inte behöva missa jobbet pga en dumm förskylning

Dricker te

Har varit lite dåligt med bilder på senaste så ni får en bild på när jag dricker te ur den fina mugggen jag fick av Elin på min födelsedag.


Pengar på banken

Direkt efter jobbet så åkte jag bort till Val d´europe med min lönecheck och papprena jag fått av banken.
En jätte trevlig tjej hjälpte mig och förklarade allt om mitt nya bankkonto.
Blev väldigt glad över att få veta att jag kan föra över pengar gratis till mitt Nordea konto!

Fick skriva på lite papper och grejer sen fick jag mitt kort som var redo att användas. Sjukt nice!

Jag var inte sen med att sätta det på prov genom att gå till Auchan och införskaffa mat och dricka för helgen. Kortet funkade finfint! Och så tog jag ut lite pengar med, även det gick perfa.

Inne på Auchan sprang jag på Madeleine (tyskan...) så vi hade sällskap på bussen hem. Väldigt trevligt med tanke på att det tar ca 30min från Val d´eurpoe. Det är inte så ofta man hinner träffas när man alltid jobbar så olika så det gjorde det ju lite extra trevlig att få en stund att sncka.

Sitter just nu och dricker te och hoppas att min hals som har börjat göra ont ska slut upp med det. Vill verkligen verkligen verkligen INTE bli sjuk!

Ska snart slänga in en pizza i ugnen och sen blir det en lugn kväll. Börjar 7.30 i morgon, vilket innebär att jag pga dåliga busstider måste gå upp 5.30 i morgon! Åh vad jag inte ser fram emot det...

Namnbrickor och check-out

Idag började det jobbas 8.30. Denna förmidagen jobbade jag med Roberta som i vanliga fall jobbar på Studios. Lyckligtvis för mig så var det lite mer folk som ville köpa biljetter idag så att jag fick tränat ordentligt och visa för Roberta vad jag kunde. Hela förmiddagen gick jätte bra.

Efter lunch blev Madeleine och jag inkallade till chefen. Han ville bara kolla läget, hur det gick för oss och om vi trivdes. Vi passade på att ställa lite frågor om ledighet och sjukdom och sen var alla nöjda. Gillar min chef!

Sen var det dags för min "check out", dvs kolla om jag efter mina 4 dagars träning nu är redo att sälja biljetter på egen hand. Cedric, som även han kommer från Studios tog hand om min "check out", efter ca en timmes utfrågning om vad olika knappar gör och hur jag ska göra i olika sistationer så godkände han mig. Så nu får jag sitta själv i kassan!

Han försökte ställa en lite lurig fråga och tryckte upp rutan med alla olika valutor som vi tar emot, så pekade han på knappen med "SEK" och frågade i vilket land man använder den valutan... Han blev väldigt impad när jag svarade utan problem, minde impad när jag berättade att jag var svensk. Haha.

Idag har vi även fått de nya namnbrickorna eftersom det är ny "säsong" på Dinsey. Innan har det varitt New Generation men onsdag så går vi över till Myckeys Magical Moments. Det tråkiga med namnbrickorna var att vi som började för mindre än en månda sen inte hade fått våra och i stället fick välja av de överblivna namnbrickorna. Så numera och någon/några veckor framöver heter jag Aurelie....

Tror jag ska stå vid ingången hela helgen så jag får se när jag får använda mina kassaskills själv för första gången.

Idag

Går allt som det ska så är idag sista dagen på kassautbildningen och jag kommer i eftermiddag at bli godkänd på "provet". Hoppas hoppas hoppas.
Om inte så får jag helt enkelt gå brevid några dagar till...

Nu ska jag dra mig bort till bussen!


RSS 2.0