Fredag med Mamma och Pappa

Yay, direkt efter jobbet i fredags så hoppade jag på tåget till Paris. Lyckades ta fel tåg en bit men rättade till det ganska snabbt så ca 2 timmar senare så var jag på Best Western Hotel där Mamma och Pappa bodde.

Vi slappade en liten stund innan vi tog tunnelbanan några stationer för att leta upp de latinska kvarteren. Vi hittade många saker, men om det verkligen var de latinska kvarteren som folk brukar prata om som vi hittade är än i dag oklart... Men vi hittade Notre Dame och en trevligt resturang. Jag åt en tartiflett, som numera är min nya favoriträtt: smält ost med smält ost och lite smält ost och så några små potatis och bacon bitar. MUMS!


Min tartiflett och sallad.

Efter maten letade vi upp ett glassställe som hade världens godaste glass, eller inte långt ifrån iaf! Riktigt gott var det! Efter glassen så strosade vi runt i kvarteren och funderade på om de var de latinska kvarteren eller inte...
Sen promenerade vi hemmåt. Pappa klarade sin uppgift som kartläsare sådär halv bra, men vi lyckades tillslut hitta tunnelbanstationen som vi ville till och lyckades komma tillbaka till hotellet.

För att jag skulle slippa åka hela vägen hem igen så hade Mamma och Pappa bett om ett rum men en till säng, några sådanna rumm fanns inte, därimot gick det att fixa in en extra säng i rummet. Inte den lyxigaste sängen jag har sätt direkt, en liten tältsäng som nätt och jämt inte nuddade marken. Men den dög till att sova i. Som tur var... Haha.

Väldigt bra eftermiddag/kväll i Paris!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0