Promenad

Yeah, orkade gå på en promenad. Ca 40min den vanliga rundan med Tankesmedjan på P3s podd i öronen.
Solen lyser ordentlig så jag tog på mig ett par riktigt kort shorts och hoppas på att jag även kan ha fått lite färg på min ben.

Nu ska jag duscha, sen tänker jag ägna resten av kvällen åt webb tv i form av Vampier Diaries, Gossip Girl och Hellcats! Skulle det mot förmodan även hinnas med så står Supersytlisten Jonas även med på tv-tablån.

Kommentarer
Postat av: Tove (tomis)

Hej!

Jag ver inne på en av Helena Carlsons gammla bloggar och såg att hon länkade till dig. Jag och helena har varit bardomms vänner och hon har varit en otrolig förebild i mitt liv.

Vi har tyvärr av olika anledningar tappat kontakten. har du kontaktuppgifter till henne? tex mail adress? om du skulle kunna hjälpa till skulle detta betyda jätte mycket. Tack.Tove(TOMIS)Toove_Loove@hotmail.com

2011-04-20 @ 16:19:51
Postat av: Tove (tomis)

Hej! Jag är en gammal kompis till Helena Carlsson, Såg att hon länkade till dig på en gammal blogg. jag skulle jätte gärna villja komma i kontakt med Helena då hon varit en otrolig förebild i mitt liv. Vi har av olika anledningar tappat kontakten och jag har inga uppgifter till henne. Jag undrar om du skulle kunna ge mig dessa, ialla fall en mail adress eller något. Dú kanske även kan ge henne min? Vore jätte tacksam. Mvh Tove eller som helena kalla mig Tomis.

2011-04-20 @ 16:30:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0