Söndag med Mamma och Pappa

Söndagsmorgonen var ännu segare än lördagsmorgonen... Vi är ingen morgon familj...

När vi väl kom igång och rörde på oss så åkte vi till Montparnasse, en jätte hög bygnad som man kan åka upp i och se hela Paris ifrån. Men innan vi åkte upp i hissen så gick vi till ett närliggande Creperie och käkade frukost i form av pannkakor. Jag valde inte helt oväntat nutella och grädde på min pannkaka...

 
Mamma äter pannkaka, min pannkaka

När vi var mätta och glada så tog vi hissen upp i det höga huset och kollade på utsikten. Man såg verkligen hela Paris därifrån! Ganska häftigt får jag säga.

 
Utsikt från den höga nyggnaden (ja det är eifeltornet man ser) och byggnaden från marken.

När vi kollat klart på utsikten så började vi gå mot tunnelbanan igen, men med flit så tog vi en omväg om Luxemburg parken för att titta på den. Och innan vi hittade tunnelbanan så hittade en mysig liten pizzeria med uteservering där vi satte oss i solen. Halvbra mat och servic men annars ett trevligt ställe.


Pappa på uteserveringen

När maten var uppäten så gick vi till tunnelbanan och åkte tillbaka till hotellet.
Vi hämtade baget och sedan tog vi tunnelbanan till Chatles Les Halls, där var det dags att säga hejdå. Väldigt sorgligt tyckten en ledsen Erika... Mamma och Pappa tog tåget mot flygplatsen och jag tåget mot Disney.

Mesta delen av kvällen efter att jag kom hem gick åt att skypa med Kristian och den lilla delen som blev kvar så duschade jag och packade upp helgens packning.

Är väldigt glad att Mamma och Pappa kunde komma och hälsa på. Det har varit en super bra helg!
Tack M och P!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0