En vecka kvar

Ja ja jag vet att jag är sämst på att blogga.
Och jag tänker inte bättre mig!
Inte den närmsta veckan iaf, jag är en mycket upptagen människa.

Men jag kan ju säga att allt är toppen här så ingen tror att jag ligger och gråter bortglömd i något hörn och att det är därför jag inte bloggar.

Har en vecka kvar här nu! Jobbar sista dagen på torsdag, åker hem på söndag, börjar plugga Språkprogram Engelska på Halmstad högskola på måndag.
Ni kanske förstår att jag inte kommer hinna blogga mycket, för mellan allt detta ska det packas, träffas kompisar och festas!


Ny "lägenhetskompis"

Just det! Kristians flyttade ju i lördags.Och i måndags så dök det helt plötslit upp en ny tjej här i lägenheten.

Kommer inte ihåg vad hon heter, men hon är spansk och verkar ganska trevlig.
Har bara pratat lite snabbt med henne för hon är mest inne på rummet när hon är hemma.
Så nu får vi se hur det går att bo här ihop med henne. Det har ju funkat jätte bra mellan mig, Helianna, Kristina och Maria.

Maria är just nu hemma på semester men har skrivit till henne på FB och förvarnat henne om att hon fått en ny rumskompis.

Slut på helgen

Ja, för mig är ju helgen numera måndag och tisdag. Så nu när det är onsdag är min helg slut. Börjar jobba 15.16.

I måndags blev det lite party. Mycket trevligt. Dock glömde mina kära vänner berätta för mig att det inte gick någon buss tillbaka från efterfesten så jag fick sova på några soffkuddar på golvet hos min kollega Joann.

Igår var en slapp dag. Handla mat var väll det enda vettiga jag fick gjort. Annars så låg jag mest på soffan och kollade på Glee. Har fått säsong 1 och 2 av Sara så det blev lite maraton.

Idag har jag därimot fått stadat lite och sorterat i garderoben. Funderar på om jag kanske ska röja lite till, det är trots allt en timme kvar tills min buss går så...


Solen är tillbaka

Det har regnat och varit mulet i mer eller mindre hela Juli.
Och så nu, första augusti, min lediga dag, så är det soooool!

Jag sov visserligen fram till kl 14. (Var lite sleten efter att ha jobbat hela dagarna och lekt med Victoria och Niklas hela kvällarna de senaste dagarna) Men har ändå hunnit legar ute i solen i 2 timmar. Underbart! Tror min kropp behövde lite sol faktiskt.

Ikväll ser det ut som att det blir party med Sara och Fiona. Skulle inte vara helt fel om den planan blir av.

Paraden

Jag verkligen äääälskar Disneys Once Upon A Dream Parade.
Så här kommer lite bilder från när vi kollade på den igår.
"Just lika a dreaaaaam..."


Kalle, Musse och Mimmi


Soldaterna från Toy Story


Toy Story


Nalle Phu


De onda...


Scar


Lejon Kungen


Prinsessorna och Prinsarna


Besök

Är trött, jag har haft fullt upp sedan i torsdag.

Först så i torsdags så var det jobb 12.16-20.00. När jag kom hem så var det lite avskedskalas för Kristian som flyttade hem till Tyskland i lördags. Så det blev en ganska så lång dag kan man säga.

Sen i fredags så jobbade jag till 16.14 sen åkte jag raka vägen in till Paris för att träffa Victoria pch Niklas som varit här och turistat. Vi käkade på en trevlig resturang och hade det jätte trevligt. Var hemma vid 12tiden.

I lördags började jag jobba 07.00 vilket innebar att jag slutade 14.44. Tog tåget nästan raka vägen till Paris. Blev en två timmars omväg med buss och annat tåg eftersom det varit en olycka på spåret. Hade väldig tur som träffade Stephen och hans kompis på perongen för jag hade aldrig hittat in till Paris från där tåget stannade.
Väl inne i Paris så hade jag ytterligare en väldigt trevlig kväll med Victoria och Niklas och var ännu en gång hemma vid 12tiden.

Igår började jag jobba 07.30 och slutade 15.14. Då gick jag in till parken och mötte upp Victoria och Nilkas som tidigare under dagen varit inne i Studios efter att ha köpt biljetter av mig i kassan. Vi kollade på Tarzan showen, käkade, sprang runt lite och kollade på paraden. Dagen avslutades med en öl på sprtbaren i Disnet Village.
Jag var faktiskt hemma redan vid 22.45 så jämnfört med övriga dagar så var jag i säng tidigt.

Har varit superkul att får träffa Victoria och Niklas.
 
I väntan på paraden igår.

RSS 2.0