Träning *3

Igår stod klockan på 07.15, 08.30 var jag på plats hos Victoria.
Vi lastade in Calle i transporten och åkte till Lungby där det stod dressyrträning på schemat. Det gick bättre än förra gången och jag kände verkligen att Calle och jag hittade varandra bättre nu. Men jobbigt var det! Vi var genomsvetta både två när vi var klara. Victoria bjöd på lektionen som tack för att jag tog hand om hästarna när hon var i London.

När vi kom hem till stallet igen så lät vi Calle stå kvar i transporten och tog ut fölen på gårdsplanen så dom kunde lukta och titta på transporten, och framför allt se att Calle stod där inne. Efter att ha mutat dem ca 2kg godis så hade både Mocca och Mecca stått inne i transporten helt coll-lugna. Så nästa gång kanske dom till och med går in utan godis?! Inte alla 6månaders gammla föl som gör det!

Vi släppte ut hästarna i hagen och käkade lunch innan vi gick tillbaks till stallet och mockade och fodrade.
Är väldigt stod över alla små pållarna som skötte sig så fint.

Åkte till gymmet och tränade en snabbis, kännde mig igentligen inte i form men men. Handlade mat och åkte inom jobbet och fick det fixat innan jag åkte hem. Var väldigt trött på kvällen så det blev inte mycket gjort efter att jag fått i mig kvällsmat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0