Evakuering

Gårdagen började som en vanlig arbetsdag, förutom att 13.00 är en lite udda tid att börja jobba på vill säga.

Även den nya svenska tjejen Sara började då, så vi höll ihop hela dagen och pratade svensk! Det var väldigt skönt att för en gångs skull kunna mobba ut spanjorerna som annars alltid sitter och pratar spanaska. Haha.

Var schema lagd fram till 20.44, dock fick alla vi som börjat 13.00 redan kl 19.00 gå och byta om, men inte gå hem! Utan gå bort till ber och dalbanan Big Thunder Montain (den det var en olycka i för nån månda sedan).
Det var nämligen så att personalen på BTM behövde träna på hur man ska göra om man av olika andledningar behöver evakuera berg och dalbanan, detta är ju lite olämpligt att göra när gästerna är där och åker, så då får vi i övriga personalen ställa upp och vara försökskaniner efter parkens stägning.

Jag och Sara hoppade på första "tåget". Om man tycker det är lite smånervös precis innan man ska åka berg och dalbanan i vanliga fall så kan jag säga att det är inget emot hur nervös man är när man VET att det kommer gå "sönder". Dock blev evakueringen väldigt oramatisk för oss i tåg 1. Halva tåget hade redan hunnit in på perongen ingen när det stannade, så vi hoppade av som vanligt och behövde bara gå lite längre än vanligt för att komma till utgången.

Lite dramatiskare hade det varit för övriga tågresenärer som blivit fast mitt i banan och därmer fick gå över flytade broar och grejer för att komma i land från den ö som själva berg och dalbanan ligger på.

Jag hade som sagt hoppats på lite mera dramatik, men ser det från den ljusa sidan: jag fick åka hela BTM och fick betalt för det!

20.44 stämplade vi ut, Sara och jag käkade lite i personalmatsalen och sedan tog vi en sväng i Disney Village samt en kvällsfika på Starbucks. Mycket trevligt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0