Kanottävling

Tror inte jag har nämt det, men varje år så anordnas det en stor kanottävling här på Disney. Alla olika arbetspltser får sätta ihop egna lag som man sen tävlar med.

På Ticketing hade vi fått iho hela 3st lag, varav jag var med i det 3e.

För att alla som vill ska kunna vara med på denna tävling så har den lagts innan parkes öppning på morgnen, dvs 6.30. Smidigt för dem som jobbar att åka dit lite tidigare, tävla och sen jobba. Tråkigt för mig att jag behövde gå upp 05.15 på min lediga dag...

Det var inget överdrivet motiverande väder, men jag räknade stenhårt med att trilla i vattnet så det var lite skit samma om det regnade eller inte för min del.

När alla väl var på plats så visade det sig att alla in alls var på plats, så vi fick ändra om lite i laguppstälnningen och blev tillslut 2st Ticketing lag, varav varje lag bestod av 6pers i varje.
Det var en staffet med 3pers i varje kanot, mitt lag var med i första omgången och min kanot stratade förtst, med mig i fören! Att ha mig i förens visadde sig dock inte vara någon bra ide eftersom jag var den enda i min kanot som någonsin suttit i en kanot innan ooch därmed viste hur man styrde... Men efter ca halva varvet så lyckades vi får ordning på det, och trots att vi kom sist så måste jag säga att vi kämpade på riktigt bra sista biten!
Den andra delen av vårtat lag var inte heller några profs direkt och vi hade ganska så överlägset sämst tid. Men vi var glada ändå!


Del 1 av Les Reins de Coeur som vårat lag hette! Pam, jag och Domeniqo


Del 2 av Les Reins de Coeur + våran maneger.

Har ingen riktigt koll på hur det gick för våran andra Ticketing lag, men jag vet att det var många andra lag som var bättre så ingen av oss gick vidare. Vilket kanske var lite bra för det började spöregna precis när vi drog oss därifrån.
Dock så blev vi ganska så blöta ändå eftersom det är en bit att gå från Pocahontas där tävlingen hölls bort till busshållpltsen. Susa skulle oxå med bussen hem och folk sneglade lite konstigt på oss där vi satt blöta från topp till tå.

Var hemma 8.30 och då drog jag bara av allt blött, hängde det på tork och gick och la mig igen.

Även om jag äääälskar sovmorgon så var det klart värt att ställa upp i kanottävlingen! Till och med fasten vi var sämst...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0