Alla väder på en dag

Igår varknade jag vid 11 tiden till strålande sol.
Tog en dusch och käkade lite frukost och åkte sedan bort till Val d´Europe.
Käkade lunch (jag åt inte så mycket frukost) och gick en lite shopping runda. Var på jakt efter nagellack och nån snygg t-shirt/linne. Hittade båda! En jätte söt Snobben t-shirt på Pull&Bear och ett nagelack i nån sminkaffär.
Sist blev det inhandling av mat och annat ät och drickbart, lever mest på fukt smoothi nu för tiden, Innocent smoothi är sååå goda! Och så köpte jag hårfärg med.


Ny T-shirt och nytt nagellack på!

När jag kom hem tänkte jag sola, men icke, då var himlen täckt av en fint tjockt lager med moln. Typiskt!

Så istället så satte jag igång med hårfärgning. Tanken var att förbli ganska så ljus men inte ha någon utväxt. Utväxten försvann, men det blev lite mörkare än jag hade tänkt. Fast jag gillar det, så jag får se om jag låter det vara såhär eller om jag köper ny hårfärg en annan dag. Igentligen är det ingen större skillnad, får se i morgon på jobbet om folk kommer att märka något.


Nyfärgat hår.

På kvällen kollade jag på Gossip Girl, sen tänkte jag kolla på Hellcats men då vill inte mitt internet vara med längre. Så jag kollade på Flicka som lekte med elden i stället, har lånat den av Josefine. Nu har jag starka funderingar på att köpa Luftslottet som sprängdes, har redan sett den en gång men nu när jag nyligen sett Män som hatar kvinnor och Flickan som lekte med elden så blir jag sugen på att se den igen... Och jag råkar veta att den faktiskt finns på Auchan. Får se hur det blir med det.

Gick och la mig vid 23 tiden, då hade det börjat spöregna och åska. Från strålande sol till spöregn på 12timmar. Det är kanske inget ovanligt men hade inte riktigt räknat med det när jag gick upp. Dock så var det nog tur att de där egnet kom, gräsmattorna börjar bli bruna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0