Häst och hejdå måndag

I måndags blev det ingen sovmogon inte. Klockan stod på 08.30. Duschade och packade det sista.

Vid 9 tiden packade vi in allt i bilen och åkte hem till Vistoria och fölisarna! Åh vad jag har saknat de små bebisarna! Det var inte dåligt vad dom hade växt, Mecca håller på att bli en redig snygging!


Mocca och Mecca

  
Mocca har en mjuk rumpa, Mecca och jag, Victoria och nappflaske lammet Lambi

Vi fick även hälsa på kalvarna och nappflaskelammet Lambi. Om man gillar djurbebisar (vilket jag gör) är den där gården ett paradis! Vistoria berättade lite närmare om hennes och Niklas paris-planer, jag ser mycker fram emot att de ska komma!

Innan det var dags att hoppa på tåget så åt vi rikrigt ordentlig svnesk pizza på Havets pizzeria! Mmm, fransk eller italiensk pizza i all ära, men inget slår en svnesk pizza kekabspecial!


Mums!

Tåget avgick från Fbg 12.39. Lite sorgset hejdå på tågstationen... Var framme på Kastrup 15.15. Chackade in och letade sedan upp lite mat. Tanken var att planet skulle gå 17.40 och landa 19.35, så blev det inte! Vi lyfte strax innan 20.00, vilket resulterade i att vi inte var i Paris förens 21.30 någonting. Var hemma i lägenheten 00.15, och då hade jag haft väldigt tur med både RER:n och bussen kan jag säga!

Fattade aldrig vad det var för fel på planet men det slutade iaf med att vi fick byta plan för att dom inte kunda laga det som vi skulle ha åkte med...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0