Oups

Hoppsan sa, har visst inte bloggat sedan i fredags. Jag är en sådan upptagen kvinna!
Eller mest bara en väldigt lat...

Pizzakväll hos Chiara i fredags var nice, jag lärde mig säga mygga på italienska, det var jätte roligt, så det är lite tråkigt att jag glömt bort vad det var.. Ehe.

I lördags jobbade jag 7.30-15.14, en ganska så slapp dag i kassan.
Sen har jag för mig att jag solade efter jobbet, men jag minns inte riktigt, det är möjligt att jag bara satt hemma och slappade fram till nio tiden då jag åkte till Disney Village med Madeleine. Var moraliskt stöd till Madeleine i en timme och tog sedan 22-bussen hem.

Även i söndags började jag kl 7.30. Men i söndags så är jag helt säker på att jag efter jobbet stannade i parken och anslöt mig till Joel och Helene som var där. Vi åkte karuseller hela eftermiddagen och på kvällen käkade vid buffe på Billy Bobs. Jätte bra eftermiddag/kväll! Är väldigt glad att jag har en släkting här i Paris...

Igår jobade jag med, började kl 8.00 vill jag minnas. Efter jobbet gick Helianna och jag och solade vid sjön, det var varmt.

Idag har det oxå jobbats, 8.30-16.14. Efter jobbet åkte jag till Val d´Europe och köpte en nya bikiniöverdel och ett par svarta tygskor. Nu håller jag på att förberede mig för helgens resande igenom att lägga in hela S1 av True Blood i mobilen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0