Utbildning och parad

Det var väldigt tur att jag inte började förenst 12.16 igår eftersom jag kom hem så sent. Fick sovit ut ordentligt.

Men det var inte direkt någon ansträngande dag på jobbet. Började med en ca 40min lång handikappsutbildning, dvs hur man hjälper en handikappad person på bästa sätt osv.

Jobbade en stund innan det blev dags för nästa utbildning, ca 40min om hur man skyddar Disney från terorister. Typ. Hur man känner igen skumma typer och vad man ska göra i olika situationer.

Efter det så var det dags för lunch. Under lunch så beklagade sig Anthony över att behöva göra paraden, så jag erbjöd mig vänligt att göra den istället för honom. Sagt och gjort. Kl 16 gick jag till Guest Flow och anmälde mig, fick stå mitt på Main Street och vakta en trotoar. Det är otroligt vad folk har svårt för att hålla fötterna på trotoaren! Men kul äre.

När jag var tillbaka från paraden så var det bara 2timmar kvar att jobba och det var mest utgång vilket är ganska lungt på slutet när man inte behöver ge folk några stämplar!

20.00 gick jag hem 20.45 var jag på La Boisrie, gick direkt hem till Federica där det bjöds på mat. Italienare är ena hejare på att laga mat! Lite annat trevligt ticketing folk och några öl gjord en finfin kväll.
Dock var jag tvunegn att vara lite tråkig och gå hem och lägga mig redan vid 00tiden... Ska man upp och jobba så ska man...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0