Wild West Show

Lite segt att börja jobba 8.30 när man kom i säng runt 2tiden kvällen innan och hade fått i sig några öl. Men det gick och dagen på jobbet gick över förväntan, hade till och med låntråkigt i mellan åt. Stod vid ingången och det var mycket lugnare än vad vi väntat oss.

Strax efter att jag kom hem så kom Madelein hit och fikade. Sen ville hon ha guidad tur här på Boisrie eftersom bor på Plaiades och inte hade varit här innan. jag har ju kanppt sett hela stället så det blev en liten promenad.

Sen åkte vi ner till Disney Village där vi mötte upp lite annat folk. Bla Chiara, Elisa och Federica. Vi köpte biljetter till Buffalo Bills Wild West Show, en "dinner & show" som går varje kväll. Som cast members på Disney så fick vi biljetter för 25euro ist för 60...

Maten går väll att diskutera men showen var det inget fel på! Cowboys, indianer, hästar och såklart Musse och hans vänner! Den ena rodeclownen fastnade för Federica och tvångsmatade henne med äppelpaj, en väldigt udda syn! Sen fick Chiara gå ner och prickskjuta åt det blåa laget och sist så blev en kille som var med oss kidnappad av banditer. Och sist så snodde ena kyparen min hatt för att sedan drycka upp den i ansiktet på mig, vet inte riktigt vad jag hade gjort för att förtjäna detta men men.

En väldigt bra kväll!


Bild taget från mitt bord inne på WWS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0